Same čestitke...

Beyonce slavi rođendan, a obožavatelji joj čestitaju: Stigla joj je i poruka iz Hrvatske!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce Knowles Carter danas slavi svoj 32. rođendan, a mnogi obožavatelji uputili su joj čestitke koje je onda i objavila na svojoj službenoj stranici.

Kada je Queen B u pitanju, njezini obožavatelji spremni su na sve! Beyonce Knowles Carter danas slavi svoj 32. rođendan, a mnogi fanovi diljem svijeta uputili su joj svoje video čestitke koje je ona na kraju i objavila na svojoj službenoj stranici.

Pogledaj i ovo showbuzz Bey Good Video koji će vam izmamiti suze na oči!

Velika Britanija, Singapur, Malezija, Švedska, Makedonija, Francuska, Nizozemska, obožavatelji iz cijele Amerike, stigla je čestitka iz Bosne i Hercegovine od Alme Zaimović... a među njima je Nikol Jerković iz Hrvatske!

>> Opa Beyonce... Novi seksi kostim koji je dekolte stavio u prvi plan!

Da je Beyonce svojoj glazbom, stilom, humanitarnim radom veliki uzor mnogima diljem svijeta znamo, a veliki trag ostavlja i na sve one koji su je mogli (ili će je tek vidjeti) na koncertima uživo tokom Mrs.Carter svjetske turneje.

Dok joj je Alma iz BiH odsvirala i otpjevala 'Happy Birthday' na klaviru (nakon 12:35 u videu), Nikol iz Hrvatske je imala cijeli niz poruka koje je htjela reći Beyonce. Imala je tu sreću da se i fotografira sa slavnom divom!

Prvo joj je zapjevala stihove 'Dance For You', a onda i poručila. 'Ti si najbolji uzor na svijetu, jako te volim, najbolja si', kaže Nikol u videu (od 23:40 minute) koja je pokazala i fotografiju na mobitelu kada se uspjela slikati sa svojim najvećim uzorom.

'Bio je to najbolji dan u mojem životu', rekla je Beyonceina obožavateljica, te joj je poručila odličnu zabavu s prijateljima i obitelji.

Beyonce trenutno odmara u Španjolskoj na jahti sa suprugom Jay Z-em i kćerkicom Blue, a ove porukice sigurno su je razveselile.

>> Video koji će vam izmamiti suze na oči!


Beyonce je dobila i uranjeni rođendanski poklon koji je podijelila na svojem Instagramu. Riječ je o prstenu pčelice koja je postala njezin simbol, radilica i kraljica u jednom. Beyonce, i mi ti želimo sretan rođendan!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene