Beyonce Knowles Carter danas slavi svoj 32. rođendan, a mnogi obožavatelji uputili su joj čestitke koje je onda i objavila na svojoj službenoj stranici.


Kada je Queen B u pitanju, njezini obožavatelji spremni su na sve! Beyonce Knowles Carter danas slavi svoj 32. rođendan, a mnogi fanovi diljem svijeta uputili su joj svoje video čestitke koje je ona na kraju i objavila na svojoj službenoj stranici.

Vezani članci Slika nije dostupna Video koji će vam izmamiti suze na oči! Slika nije dostupna Isklesana linija za novu kratku frizuru

Velika Britanija, Singapur, Malezija, Švedska, Makedonija, Francuska, Nizozemska, obožavatelji iz cijele Amerike, stigla je čestitka iz Bosne i Hercegovine od Alme Zaimović... a među njima je Nikol Jerković iz Hrvatske!

>> Opa Beyonce... Novi seksi kostim koji je dekolte stavio u prvi plan!

Da je Beyonce svojoj glazbom, stilom, humanitarnim radom veliki uzor mnogima diljem svijeta znamo, a veliki trag ostavlja i na sve one koji su je mogli (ili će je tek vidjeti) na koncertima uživo tokom Mrs.Carter svjetske turneje.

Dok joj je Alma iz BiH odsvirala i otpjevala 'Happy Birthday' na klaviru (nakon 12:35 u videu), Nikol iz Hrvatske je imala cijeli niz poruka koje je htjela reći Beyonce. Imala je tu sreću da se i fotografira sa slavnom divom!

Prvo joj je zapjevala stihove 'Dance For You', a onda i poručila. 'Ti si najbolji uzor na svijetu, jako te volim, najbolja si', kaže Nikol u videu (od 23:40 minute) koja je pokazala i fotografiju na mobitelu kada se uspjela slikati sa svojim najvećim uzorom.

'Bio je to najbolji dan u mojem životu', rekla je Beyonceina obožavateljica, te joj je poručila odličnu zabavu s prijateljima i obitelji.

Beyonce trenutno odmara u Španjolskoj na jahti sa suprugom Jay Z-em i kćerkicom Blue, a ove porukice sigurno su je razveselile.

>> Video koji će vam izmamiti suze na oči!


Beyonce je dobila i uranjeni rođendanski poklon koji je podijelila na svojem Instagramu. Riječ je o prstenu pčelice koja je postala njezin simbol, radilica i kraljica u jednom. Beyonce, i mi ti želimo sretan rođendan!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook