Beyonce i Jay Z trenutno se nalaze na Svjetskoj turneji "On the Run II", a na nastupima ih prati kći Blue Ivy.

Galerija


Roditelji ponekad znaju dovesti svoju djecu u neugodnu situaciju, pa čak i oni slavni. Izuzetak nisu pjevačica Beyonce i njezin suprug Jay Z.

Bez obzira bili mlađi ili stariji, djeca se užasavaju prizora u kojima moraju gledati svoje roditelje u intimnim i seksi pozama. A čini se da je malenoj Blue Ivy to prava noćna mora.

Blue Ivy (Foto: Getty Images)
Blue Ivy (Foto: Getty Images)

Iako bi neki mogli pomisliti kako je navikla na takve prizore, postoji dokaz da baš i nije tako.
Na videosnimci snimljenoj tijekom nastupa u Londonu, u sklopu aktualne svjetske turneje slavnog pjevačkog para, možemo vidjeti Blue Ivy s nekoliko specifičnih izraza na licu - izrazima šoka, čuđenja, gađenja i straha.

Prethodno snimljeni videi pokazaju Blue Ivy kako se zabavlja, pleše i smije s prijateljicom odmah do pozornice, pa nije potpuno jasno što je točno izazvalo takvu reakciju.

Fanovi na društvenim mrežama pretpostavljaju da je vjerojatno vidjela scenu na videoekranu u kojoj su Beyonce i Jay Z u krevetu ili seksi ples na pozornici.

Blue Ivy (Foto: Getty Images)
Blue Ivy (Foto: Getty Images)

U svakom slučaju, nije joj se svidjelo ono što je vidjela, pa se u jednom trenutku čak sakrila iza ograde.
To nije bio prvi slučaj da se Blue Ivy ne sviđa ponašanje njezinih roditelja jer smo ju često mogli vidjeti kako slatko koluta očima u njihovu društvu.