Upravo na put svojih modnih početaka vraća nas nova kolekcija Aleksandre Dojčinović.


Put je to na kojem je Lei Lou žena mijenjala mnoga lica, no upravo sada vraća se redefiniranoj klasici s naglašenom dozom ženstvenosti što je oduvijek bila okosnica njenog modnog rukopisa.

Vezani članci Slika nije dostupna Nova modna poslastica iz eNVy room-a za Bellissimu! Slika nije dostupna Anamarija Brkić predstavalja nove modele za A'Marie jesen/zimu 2014/2015

Uistinu možemo reći da je Lei Lou žena odrasla i postala slobodna i nesputana na svom modnom putu. Kolekcija koja je lišena krutih tekstura i krojeva slavi ljepotu ženskog tijela i naglašava ženinu raskošnost u njenom punom sjaju.

Nova kolekcija bajkovitog Borisa Pavlina na Cro A Porteru

Romantična nota provučena je kroz cijelu kolekciju i to je smjer od kojeg Aleksandra Dojčinović gotovo nikada ne odstupa. Jednostavnost cijele kolekcije naglašena je upotrebom minimalističkog kolorita gdje vladaju samo tri boje, pudrsta, zelena i crvena. Čiste linije naglašene su upotrebom najfinije francuske čipke u kombinaciji s dukatima na svili, dok kožni komadi ostavljaju dojam profinjenosti. U novoj kolekciji Aleksandra se iznova igra drapiranjem, dok slaganje traka od spužve presvučenih svilom svakako je još jedan novitet vidljiv u novoj kolekciji.

Osim večernjih haljina kolekcija je nadopunjena, oversized jaknama, hlačama, bluzama i košuljama, a cijelu kolekciju prati i linija malih torbi koje se odlikuju vrhunskom ručnom izradom od najfinije kože s pozlaćenim kopčama.

Lei Lou žena ove sezone uistinu živi svoj modni san.

Model: Ana Vukelić (Talia model)
Foto: Maja Kljaić
Make up: Žana Kožul
Hair: Katica Topčić za Kevin Murphy

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook