Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dobre se stvari događaju onima koji su strpljivi, a ona je pravi dokaz.


Tristan Klier trebao je čekat čak 6 tjedana prvi poljubacsvoje djevojke Belle Thorne. Ona nije željela biti samo jedna u nizu njegovih djevojaka pa se htjela uvjeriti da su njegove namjere iskrene prije nego što mu je dopustila da je poljubi.

FOTO Prizor koji nikako ne želite vidjeti dva puta!

Vezani članci Jennifer Aniston i Ellen DeGeneres (Foto: Youtube Screenshot) Slavna komičarka i glumica sočnim poljupcem zapalile internet: "Ljudi su ovo čekali godinama" Ronaldo Georgina (Foto: Instagram) U sretnoj je vezi s raskošnom ljepoticom, a na Instagramu ljubi drugu: "Žena ti neće dati u kuću večeras"

16-godišnja glumica otkrila je zašto je to napravila.

'On nije bio dečko za veze prije mene. Na našem prvom spoju mislio je da ću biti kao sve ostale koje su se odmah pristale ljubiti. Ja sam odlučila čekati da vidim sviđam li mu se zaista', objasnila je.

Bella je Disneyjeva glumica koja se proslavila ulogom Ruthy Spiveyin u seriji My Own Worst Enemy, a sličan stav ima i prema seksu, piše Us Weekly.

'To mora biti najposebnija i najljepša stvar koju ćemo napraviti. Moram osjetiti da sam spremna i da čini pravu stvar. Ako niste sto posto sigurni u svoju odluku, nemojte to ni napraviti. Morate to htjeti svim svojim srcem', rekla je.

Mlada diva trenutno radi na novom filmu 'Blended' u kojem joj društvo rade Drew Barrymore i Adam Sandler.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook