Bella Hadid trenutačno boravi u Milanu, gdje je bila jedna od glavnih zvijezda Versaceove modne revije.

Galerija


Bella Hadid jedna je najplaćenijih manekenki na svijetu, a mnogi kažu da je i jedna od najljepših žena današnjice. Sigurno je da se modni dizajneri otimaju za ovu 21-godišnjakinju, pa je proteklog vikenda boravila u Italiji, točnije u Milanu, gdje je modnom pistom prošetala u kreacijama prestižnog modnog brenda Versace.

Bella Hadid (Foto: Profimedia)
Bella Hadid (Foto: Profimedia)

Vezani članci Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 4 Jedna od najtraženijih manekenki današnjice ispod sakoa nosila je samo crni čipkasti grudnjak Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Na ovoj fotografiji nalaze se tri dame koje su lošim muškarcima davale i po nekoliko šansi

No prije nego što se primila posla, Bella je Milanom prošetala u bijelim vrućim hlačicama i topu ispod kojeg nije nosila grudnjak, a sve su to zabilježili fotografi. Fanovima koji su je prepoznali rado je podijelila autograme i snimila s njima pokoju fotografiju.

Bella Hadid (Foto: Profimedia)
Bella Hadid (Foto: Profimedia)

Bella, koju na Instagramu prati preko 18 milijuna obožavatelja, puno radi, a nerijetko poslovne zadatke odrađuje odmah nakon dugih putovanja. Ova ljepotica trenuačno je u vezi s glazbenikom The Weekndom.