Seksi izdanje

Slavna ljepotica napravila kaos! Talijanskom prijestolnicom mode prošetala bez grudnjaka i u vrućim hlačicama

Bella Hadid (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Profimedia) +0 Bella Hadid (Foto: Profimedia) Galerija

Bella Hadid trenutačno boravi u Milanu, gdje je bila jedna od glavnih zvijezda Versaceove modne revije.

Bella Hadid jedna je najplaćenijih manekenki na svijetu, a mnogi kažu da je i jedna od najljepših žena današnjice. Sigurno je da se modni dizajneri otimaju za ovu 21-godišnjakinju, pa je proteklog vikenda boravila u Italiji, točnije u Milanu, gdje je modnom pistom prošetala u kreacijama prestižnog modnog brenda Versace.

Pogledaj i ovo Shanina Shaik Koliko zapravo vježbaju? Kupanjem u znoju do isklesanih tijela: Koje su tajne fitness režima svjetski poznatih zvijezda?

Bella Hadid (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No prije nego što se primila posla, Bella je Milanom prošetala u bijelim vrućim hlačicama i topu ispod kojeg nije nosila grudnjak, a sve su to zabilježili fotografi. Fanovima koji su je prepoznali rado je podijelila autograme i snimila s njima pokoju fotografiju.

Bella Hadid (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Bella, koju na Instagramu prati preko 18 milijuna obožavatelja, puno radi, a nerijetko poslovne zadatke odrađuje odmah nakon dugih putovanja. Ova ljepotica trenuačno je u vezi s glazbenikom The Weekndom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene