Nespretno zakoračila

SLOMILA RUKU: Ne putuje na svjetski izbor

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je Barbara Ljiljak već gotovo spakirala svoje kofere za odlazak na svjetski izbor Miss Universe u Las Vegasu kamo je trebala otputovati u utorak, za vikend je u Beču, gdje je otputovala kako bi se pozdravila s mamom i sestrom prije puta, nespretno zakoračila, poskliznula se i pala te slomila ruku.

''U šoku sam, ne mogu vjerovati da mi se to desilo! Šest mjeseci od našeg izbora u Hrvatskoj sanjam o odlasku na svjetski izbor i predstavljanju Hrvatske, i onda ovo! Mirti zaista želim puno sreće i da uživa u svakom trenutku sudjelovanja na izboru Miss Universe, a ja se veselim povratku svojim obavezama čim se potpuno oporavim'', izjavila je Barbara koja se još uvijek oporavlja u Beču.

Pogledaj i ovo Christina Aguilera Izgubila 20 kilograma Bivša pop ikona opet izgleda kao u danima najveće slave: Utegnula se u uski korzet i zapalila scenu, baš kao nekada!

Vladimir Kraljević, vlasnik licence za Hrvatsku i Sloveniju, odmah je kontaktirao ured u New Yorku koji je odobrio da na izboru Miss Universe Barbaru može zamjeniti druga pratilja, Mirta Kuštan iz Krapinskih Toplica. Naime prva pratilja, Alma Fabulić iz Zadra, pred nepunih mjesec dana otputovala je u Kinu, gdje radi za jednu modnu agenciju.

ANKETA: Koja od ovih ljepotica zaslužuje mjesto na tronu?

''Prvo sam mislila da se gospodin Kraljević šali sa mnom, jer mjesecima pratim Barbarine pripreme i znam da se ona jako veselila svjetskom izboru. Nisam mogla spavati tu noć jer mi je milijun stvari prolazilo glavom'', rekla je Mirta Kuštan, i sama u šoku, jer dok je razmišljala o ispitu u ponedjeljak, sada je u nepuna četiri dana trebala ispuniti sve moguće papire za Miss Universe, snimiti fotografije i video materijale, napraviti vizu za SAD, spakirati kofere i u srijedu rano ujutro sjesti na avion za Las Vegas.

Prvi put je najteže - naša missica na svom prvom letu

Mirtu Lauru Kuštan upoznati će i preko milijun fanova diljem svijeta koji prate svjetski izbor Miss Universe i naše ljepotice. ''O našoj novoj predstavnici informirane su i sve veće Facebook fan stranice poput Missosology, Global Beauties, Angelopedia, The pageant Page, Pagentry and beauty queens, i ne sumnjamo da će Hrvatska i ove godine imati jako veliku potporu i promociju kao i svih prethodnih godina'', kaže Ivana Delač Đolo koja je zadužena za odnose s javnošću Direkcije.

Miss Jugoslavije 1990. godine - Ovako danas izgleda

Mirta Kuštan ima 22 godine, dolazi iz Krapinskih Topica. Visoka je 178 cm, te studira na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Govori engleski i njemački jezik, bavi se modelingom te svakodnevno vježba u teretani. Mirta u Las Vegas putuje prekosutra. Finalni izbor Miss Universe održati će se u Planet Hollywood Resort & Casino u Las Vegasu, 20. prosinca uz prijenos na 180 televizija širom svijeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene