Barbara Filipović nalazi se u Milanu već nekoliko mjeseci. Gradi inozemnu modnu karijeru. Ubrzo će na svjetski izbor. Mogla bi postići sjajan uspjeh.


Miss Universe Hrvatske 2016. Barbara Filipović već se nekoliko mjeseci nalazi u Milanu. Devetnaestogodišnja studentica Veterinarskog fakulteta i Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta u talijanskoj prijestolnici mode radi za agenciju GD Major u suradnji s Vladis models.

Koliko se uspješno bavi modelingom pokazuju i brojne kampnaje koje je Barbara radila diljem Italije. Mlada ljepotica navikla je na strogi i užurbani tempo velegrada u kojem živi otkako se okitila titulom najljepše Hrvatice.

Barbara Filipović (Foto: PR)

Kako provodi vrijeme u Milanu pitali smo lijepu missicu. "Kad nisam na castinzima pripremam ispite, razgledavam Milano te učim talijanski jezik", priča Barbara.

Već sljedeći mjesec stiže u Zagreb gdje je očekuju završne probe haljina, službena fotografiranja, usavršavanje vještina šminkanja i stylinga kose uz savjete Renate Vinšek te odabir cipela kako bi ljepotica spremno dočekala svjetski izbor Miss Universe 2016.

Barbara Filipović (Foto: PR)