Izazovna Barbara Filipović spremna je za svjetski izbor za Miss Universe.


Dok se ovih dana Hrvatska budi na temperaturama i do 20 Celzijevih stupnjeva ispod nule, devetnaestogodišnja hrvatska ljepotica Barbara Filipović, Miss Universe Hrvatske 2016., umjesto o šalovima i debelim vestama razmišlja o japankama, kupaćim kostimima, kratkim hlačicama i ljetnim haljinama.

Vezani članci Slika nije dostupna HRVATICA DAJE SVE OD SEBE Može li Barbara do trona? Slika nije dostupna ODVEDENA U KOLICIMA Panika u Manilli: Djevojke redom padaju u nesvijest!

Naime, za dva dana Barbara će otputovati u daleke Filipine, gdje će 29. siječnja predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe. Pitali smo Barbaru što sve nosi sa sobom u brojnim koferima. "Na Filipinima je sada oko 28 Celzijevaca, tako da će moji koferi, osim večernjih i koktel haljina uglavnom popuniti ljetne haljine i kratke hlačice koje sam još ljetos nabavila. Naravno, posebno mjesto u koferima zauzimaju cipele, nakit i pokloni: kravata, koju nosim kao nacionalni poklon za humanitarnu aukciju, te licitarska srca koja mi je dao gradonačelnik Milan Bandić i koja ću dijeliti ostalim djevojkama", kaže Barbara.

Barbara je od pobjede na hrvatskom izboru imala brojne obaveze i pripreme za svjetski izbor, a nekoliko se mjeseci uspješno bavila i modelingom u agenciji Major Milano. Naša misica sigurno će blistati na glamuroznoj pozornici u Manili koju s nestrpljenjem iščekuje. "Jako se radujem izboru i jedva čekam vidjeti sve ljepotice. Dio njih već sam upoznala putem društvenih mreža i veselim se susretu. Nadam se da ću dobro predstaviti Hrvatsku, držite mi fige", kaže lijepa Barbara.