Izazovna Barbara Filipović spremna je za svjetski izbor za Miss Universe.


Dok se ovih dana Hrvatska budi na temperaturama i do 20 Celzijevih stupnjeva ispod nule, devetnaestogodišnja hrvatska ljepotica Barbara Filipović, Miss Universe Hrvatske 2016., umjesto o šalovima i debelim vestama razmišlja o japankama, kupaćim kostimima, kratkim hlačicama i ljetnim haljinama.

Vezani članci Slika nije dostupna EUROPA SLAVI NAKON 27 GODINA Hrvatica se opet nije proslavila Slika nije dostupna HOĆE LI DO FINALA? Pogledajte kako je sjajna Barbara predstavila Hrvatsku!

Naime, za dva dana Barbara će otputovati u daleke Filipine, gdje će 29. siječnja predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe. Pitali smo Barbaru što sve nosi sa sobom u brojnim koferima. "Na Filipinima je sada oko 28 Celzijevaca, tako da će moji koferi, osim večernjih i koktel haljina uglavnom popuniti ljetne haljine i kratke hlačice koje sam još ljetos nabavila. Naravno, posebno mjesto u koferima zauzimaju cipele, nakit i pokloni: kravata, koju nosim kao nacionalni poklon za humanitarnu aukciju, te licitarska srca koja mi je dao gradonačelnik Milan Bandić i koja ću dijeliti ostalim djevojkama", kaže Barbara.

Barbara je od pobjede na hrvatskom izboru imala brojne obaveze i pripreme za svjetski izbor, a nekoliko se mjeseci uspješno bavila i modelingom u agenciji Major Milano. Naša misica sigurno će blistati na glamuroznoj pozornici u Manili koju s nestrpljenjem iščekuje. "Jako se radujem izboru i jedva čekam vidjeti sve ljepotice. Dio njih već sam upoznala putem društvenih mreža i veselim se susretu. Nadam se da ću dobro predstaviti Hrvatsku, držite mi fige", kaže lijepa Barbara.