Držimo fige našoj Barbari Filipović.


Miss Universe Hrvatske Barbaru Filipović za dva dana očekuje preliminarno natjecanje Miss Universe , prednatjecanje u večernjim haljinama i kupaćim kostimima, koje se održava na Filipinima. Otkako je izbor Donald Trump prodao najvećoj agenciji na svijetu, William Morris, WME/IMG, u čijem je vlasništvu i jedna od najjačih modnih agencija IMG izbor Miss Universe doživljava promjene u izboru najljepše.

Vezani članci Slika nije dostupna EUROPA SLAVI NAKON 27 GODINA Hrvatica se opet nije proslavila Slika nije dostupna HOĆE LI DO FINALA? Pogledajte kako je sjajna Barbara predstavila Hrvatsku!

Ove godine će se umjesto Top15 prvi put u finalu na temelju preliminarnog natjecanja proglasiti najljepših 12 polufinalistica koje će se natjecati u kupaćim kostimima. Potom će se proglasiti Top 9 koje nastavljaju natjecanje u večernjim haljinama da bi samo najboljih 6 imalo priliku odgovarati na pitanja žirija. Najuspješnije tri djevojke biti će proglašene kao Top3 finalistice izbora Miss Universe 2016., a samo će jedna od njih postati nova Miss Universe i godinu dana živjeti u New Yorku te postati ambasadorica raznih kampanja i uzor madim ženama diljem svijeta.

Kako bi pomogli našoj Barbari da uđe u Top12 možete glasovati putem mobilne aplikacije MissU ili putem službene web stranice www.missuniverse.com sve do samog finala 29.siječnja.

86 missica u Manili se nalazi već dva tjedna, a jos ih samo pet dana dijeli do proglašenja nove pobjednice 65 po redu Miss Universe.

Sinoć je održana gala modna revija filipinskih dizajnera na kojoj je Barbara nosila crvenu haljinu dubokog dekoltea i otkrivenih leđa dizajnera Edwina Uya, kao i aukcija nacionalnih poklona. Tako se kravata modne kuće Croata našla medu brojnim predmetima iz cijelog svijeta.

Ljepotice su posjetile i filipinskog predsjednika Rodriga Dutertea u palači Malacanang u Manili, a koliko nestrpljivo očekuju finale otkrile su i njemu.

Danas i sutra održava se dio preliminarnog natjecanja, onaj najvažniji dio, intervjui sa članovima žirija stoga držimo fige našoj Barbari za što bolji plasman.