NIJE JOJ ŽAO

BESRAMNA FOTKA Fura se na kvržice, celulit i obline ''DEBELA, DEBELA, DEBELA...''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je Ashley Graham često na meti kritika zbog svog izgleda, čini se kako je plus size manekenka odlučila sve negativne komentare jednostavno ignorirati.

Plus size model Ashley Graham zbilja voli svoje tijelo. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju sebe u bikiniju bez photoshopa i tako pokazala sve svoje nesavršenosti i ono što svi imaju, neki manje ili više -celulit.

Pogledaj i ovo Ashley Graham ups! Potpuno gola plus-size manekenka pokušala je pokriti strateške dijelove, no nešto joj je ipak izvirilo!

"Vježbam. Dajem sve od sebe da jedem zdravo. Volim tijelo u kojem jesam. Ne sramim se svojih oblina, kvržica ili celulita.. i vi se ne bi trebali također.", napisala je pored fotografije.

 

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Preko 3 milijuna pratitelja vidjelo je njezinu fotku kako Ashley odmara na Filipinima. Ashley Graham ovim je potezom poslala snažnu poruku ženama da se ne srame svog tijela i da je sasvim prirodno imati strije, celulit i obline. I mnoge pratiteljice napisale kako su baš zbog nje naučile voljeti svoje tijelo. Međutim, nekima se njezina fotka nije uopće svidjela. Naveli su kako Ashley zbog svojih kilograma viška sigurno boluje od dijabetesa tipa 2. ''Debela, debela, debela'', bio je jedan od komentara negodovanja njezinim fizičkim izgledom.

 

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Ashley Graham prošle je godine ušla u povijest kao prvi plus size model čija je fotografija dospjela čak i na naslovnicu Sports Illustrated. Zasluženo ili ne, ostavljamo vama na raspravu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene