Supertalent

Arijana Moranjkić ušla u TOP 20 plesača Justinea Biebera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Arijana Moranjkić već u srednjoj školi vodi jednu školsku sekciju plesača, a nakon toga osniva plesnu grupu. Sada je jedna od sudionica showa Supertalent.

Ove nedjelje u 20 sati na Novoj TV započinje najpopularniji talent show na svijetu – Supertalent. Oko četiristotinjak točaka stalo je pred stručni žiri kojega čine Mislav Čavajda, Martina Tomčić, Danijela Martinović i Mario Petreković, no samo oni najbolji i najposebniji dobit će priliku za prolazak u daljnje natjecanje. U audicijskim emisijama vidjet ćemo mnoštvo talenata koji su došli pokazati da mogu, žele i trebaju biti nove zvijezde

Pogledaj i ovo OŠ Novska, Davor Bilman, Supertalent davor s gustom, smeđom kosom Evo kako je Bilman izgledao dok je bio mlad, odmah ćete uočiti jednu veliku razliku u odnosu na danas!

najpoznatijeg talent showa. Prva emisija donosi brojne zabavne i uzbudljive nastupe, kao i one koji će svojom dirljivom izvedbom zasigurno potaknuti i pregršt emocija kako kod žirija tako i kod gledatelja. Jedan od takvih nastupa je i onaj Arijane Moranjkić, dvadesetpetogodišnje apsolventice matematike koja je također i trenerica plesa i zumba instruktorica. Samouka je plesačica, a o nastupu u showu sanja od pete godine.

Već u srednjoj školi vodi jednu školsku sekciju plesača, a nakon toga osniva plesnu grupu, no zbog nedostatka prostora i sredstava morala ju je prekinuti nakon godine dana. 2012. godina bila joj je ključna, jer upravo te godine dobiva poziv tadašnje Miss Earth BiH da joj bude koreograf, a također Arijana ulazi i u top 20 plesača Justina Biebera. 2013. godine predstavlja BiH u Somboru te vodi plesne radionice na temu ClimArt for change što je sve vodilo ponovnog osnivanja plesne škole. Uz sve navedeno, Arijana je pokrenula i mnoge humanitarne street akcije za liječenja bolesnih ili za potrebe stradalih od poplava. Arijana živi svoj san, a svoj talent podijelila je i sa žirijem Supertalenta.

Kako će žiri reagirati na njen nastup, saznat ćemo ove nedjelje, a osim nje vidjet ćemo i izvedbu Miomira Miljatovića koji je oduševio svojim neuobičajenim umijećem balansiranjem s predmetima na nosu. Nakon njegove izvedbe i članica žirija Martina Tomčić pokušala je balansirati sa šalicom na rukama i glavi. Posebnu pozornost izazvat će i Leon Vignjević i Frane Granić sa svojim BMX showom iza kojih će se i Igor i Rene uhvatiti njihovih bicikla. Frane se bavi BMX-om osam godina, odlazi na razna natjecanja, a želja mu je da bude što bolji u tome što radi. U Brnom na međunarodnom natjecanju Sport Life osvojio je 4.mjesto.

OVDJE saznajte sve o Supertalentu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene