Istina izlazi na vidjelo

Pjevač očajan: 'Iskoristila je Justina kako bi me povrijedila'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su njihovi glasnogovornici potvrdili prekid veze i naglasili kako par ostaje u prijateljskim odnosim, stvari ipak nisu onakve kakve se na prvu čine.

Ariana Grande i Big Sean raskinuli su nedavno vezu i zamolili medije da imaju obzira prema njima u tim osobnim i teškim trenucima.

Pogledaj i ovo Ariana Grande bome je pomela crveni tepih Haljina koju je bilo nemoguće ne primijetiti: Velika pop-zvijezda pobrinula se da njezino rijetko javno pojavljivanje ne prođe neopaženo!

Kraj veze: Posao im ne ostavlja vremena za ljubav

Ipak, stvari nisu onakve kakve se čine. Kao razlog prekida naveli su kako im posao i obveze ne ostavljaju dovoljno vremena pa su odlučili kako se bolje rastati u prijateljskim odnosim.

Sada pak, izvor blizak Seanu za 'TMZ' nudi nešto drukčiju verziju cijele priče.

Imao je tremu, ali ovaj put nije zaboravio tekst pjesme

Navodno je Sean taj koji je ostavio Arianu jer smatra kako je nezrela. Sve je počelo još u veljači kada je Big imao najvažniji nastup u karijeri u House of Blues u West Hollywoodu. Svi su došli, Kanye, Bieber, JLo, Chris Brown, Jay Z, ASAP Rocky, Tyga, Kylie i Kendall, svi osim Ariane. Ona se morala pripremati za Grammyje koji su bili dan kasnije.

VIDEO Toliko ga je očarala da je zaboravio sve riječi...

Pjevač smatra kako je to bilo krajnje sebično s njene strane. Osim toga navodi se i kako je on 10 puta više putova kako bi vidio nju nego što je to ona činila kako bi vidjela njega. S obzirom na to da je Sean odrastao u siromaštvu, smetalo mu je i to što je Ariana od njega tražila da koriste privatne zrakoplove na koje su trošili desetke tisuća dolara. 

I kao šećer na kraju dolazi Justin Bieber, ovog puta ni kriv ni dužan. Pjevač tvrdi kako je Ariana iscenirala 'hvatanje na sceni' kada joj je Bieber prišao s leđa, samo kako bi ga povrijedila.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene