Antonija Mišura jedna je od rijetkih sportašica koja je uspjela privući toliku pažnju domaćih i stranih medija i to zahvaljujući svojoj ljepoti.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Vjenčanje Antonije Mišure (Foto: Duško Jaramaz/Pixsell) Najljepša hrvatska košarkašica blista od sreće: "Hvala ti, Bože, što si mi dao šansu..." Slika nije dostupna Kakva politika? Antonija je ta koja je prikupila svu pažnju!

Svako malo na nekoj internetskoj anketi najljepših sportašica, visoku poziciju zauzme i naša košarkašica Antonija Mišura. Svijet je poludio za njom nakon Olimpijade u Londonu, a u anketi BuzzFeed izbora za najljepšu sportašicu ovoga je puta zauzela drugo mjesto nakon američke nogometašice Alexandre Morgan.

'Ne mogu reći da to nije laskava titula, ali inače nisam toliko upućena u te izbore. Možda zvuči smješno, ali samo naletim na takva stvari kada surfam internetom i iznenadim se. Amerikanci stalni imaju neke izbore i ne pratim to. Ja sam uvijek naglašavala kako su mi važniji sportski rezultati od ovakvih titula, i ne bi željela da me ljudi pamte i primjećuju samo po tome. Kad je riječ o mojoj karijeri u tome sam sto posto', rekla je 24-godišnja košarkašica za Story.

>> Naša Antonija bez konkurencije: Svijet je i dalje očaran!

'Kad je riječ o sportu, nije važan izgled i takve titule ne mogu pomoći u karijeri', priča Antonija koja pa u novoj godini želi zaigrati u inozemstvu. Iako za njom uzdišu mnogi diljem svijeta, njezino srce je prije sedam godina osvojio košarkaš Marko Sandrić u čijem je društvu i dočekala Novu 2013.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook