Košarkašica očarala svijet

Antonija Mišura: 'Ljepota mi ne pomaže u karijeri'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antonija Mišura jedna je od rijetkih sportašica koja je uspjela privući toliku pažnju domaćih i stranih medija i to zahvaljujući svojoj ljepoti.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz I dalje očarava Kakva politika? Antonija je ta koja je prikupila svu pažnju!

Svako malo na nekoj internetskoj anketi najljepših sportašica, visoku poziciju zauzme i naša košarkašica Antonija Mišura. Svijet je poludio za njom nakon Olimpijade u Londonu, a u anketi BuzzFeed izbora za najljepšu sportašicu ovoga je puta zauzela drugo mjesto nakon američke nogometašice Alexandre Morgan.

'Ne mogu reći da to nije laskava titula, ali inače nisam toliko upućena u te izbore. Možda zvuči smješno, ali samo naletim na takva stvari kada surfam internetom i iznenadim se. Amerikanci stalni imaju neke izbore i ne pratim to. Ja sam uvijek naglašavala kako su mi važniji sportski rezultati od ovakvih titula, i ne bi željela da me ljudi pamte i primjećuju samo po tome. Kad je riječ o mojoj karijeri u tome sam sto posto', rekla je 24-godišnja košarkašica za Story.

>> Naša Antonija bez konkurencije: Svijet je i dalje očaran!

'Kad je riječ o sportu, nije važan izgled i takve titule ne mogu pomoći u karijeri', priča Antonija koja pa u novoj godini želi zaigrati u inozemstvu. Iako za njom uzdišu mnogi diljem svijeta, njezino srce je prije sedam godina osvojio košarkaš Marko Sandrić u čijem je društvu i dočekala Novu 2013.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene