Antonia Dora Pleško (FOTO: Instagram)
Antonia Dora Pleško (FOTO: Instagram)

Antonija Dora Pleško nije pobijedila u Supertalentu no čini se da joj na ljubavnom planu ide sjajno.


Antonija Dora Pleško već godinu i pol dana ljubi Randu Stipišića, inače Gibonnijevog sina, koji joj je bio golema podrška tijekom natjecanja u Supertalentu showu.

Vezani članci In Magazin: Mladi harmonikaš Stjepan Magdić - 10 Upoznajte Stjepana, glazbeno čudo od djeteta! Tek mu je 14 godina, a talent koji ima je ogroman Slika nije dostupna Splitsko čudo od djeteta: S našeg 'Supertalenta' na Bahame!

Antonija je sada svima pokazala koliko je ljubav jaka. Na svoje društvene mreže objavila je fotografiju na kojoj su ona i Rando u strastvenom zagrljaju i ljubljenju.

Iako je na scenu stupila kao djevojčica od svega osam godina, Antonia Dora Pleško sebe ne gleda kao zvijezdu. "Da vam iskreno kažem, ja sebe ne gledam kao neku zvijezdu. Normalno, to mi je cilj u životu budući da se bavim ovim poslom, ali, eto, prizemna sam i volim ovaj posao koji radim, želim što više postići. Uživam u ovom što radim, želim što više postići i baš mi je svaki put olakšanje i lijep osjećaj stati na tu binu", rekla je Pleško nedavno za Showbuzz.hr.
 

 

A post shared by Antonia Dora (@antoniadoraplesko) on