MODRI INTERVJU

KAKAV OTAC TAKAV SIN Ćorić tetovirao djetinjstvo na ruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tek mu je 18 godina. Pravo vrijeme za prvo crtanje po tijelu, smatra popularni nogometaš.

Dinamov nogometaš Ante Ćorić tek je prošle godine navršio 18 godina, ali svojim talentom i kvalitetom već je "zaludio" nogometnu Europu i Hrvatsku. Njegovo ime već je godinama boldano i zaokruženo u bilježnicama skautova najvećih klubova, a u njegovim ustima i glavi vrti se "samo Dinamo". U pauzi između kraja i nastavka sezone Ćoro se odlučio na vrlo popularan potez među sportašima: svoju prvu tetovažu. Ipak, ova njegova itekako ima smisla i – priču...

Pogledaj i ovo showbuzz Nogometna rapsodija Dojmovi s Eura: 'Iako minute nisam dobio, opet sam presretan jer sam bio s njima'

- Mislim da slika i kratka, ali jasna rečenica stvarno govore sve – priča nasmijani i uvijek za šalu spremni 18-godišnji Ante dok ponosno pokazuje tetovažu preko cijele podlaktice lijeve ruke. Uz veliku ilustraciju tate i sina kako držeći se za ruke hodaju prema lopti stoji rečenica: "Kakav otac takav sin". Naravno, pitanje koje se nameće samo od sebe je vrlo jasno: gdje idu?

- Kaj misliš gdje idu? Naravno da na stadion... To je sjećanje na moje djetinjstvo kada me tata vodio na Maksimir gledati Dinamo – ponosno govori Ante dok se još lagano "svrbi" po tetovaži: - A čuj... Neću lagati i reći da mi je baš pasalo; takav frajer baš nisam pa neću niti glumiti – kaže Ante kroz smijeh pa dodaje: - Nije strašno bolilo, ali velim nije baš da paše, ali u svakom se slučaju isplatilo. Jako sam zadovoljan, sviđa mi se i svaka čast dečku koji mi je to radio.

Kako se Ante osjeća na pripremama u Španjolskoj gdje s Modrima radi da bi što spremniji dočekao nastavak sezone: - Odlično radimo, treninzi su naporni, ali zato i jesmo tu. Veselimo se nastavku sezone u kojem sam siguran da ćemo igrati još bolje, povećati prednost i obraniti naslov prvaka. Osobno? Naravno da vjerujem da ću što više igrati; to je cilj svakog igrača – ispričao je Ante pa za kraj zaključio s temom "Europsko prvenstvo u Francuskoj": - Mlad sam još i vjerujem da je ispred mene puno takvih natjecanja, ali naravno da bih volio zaslužiti svoje mjesto u reprezentaciji i ići u Francusku. Velim, trebam zaslužiti svoje mjesto prvo u Dinamu, onda biti što bolji i tako doći do tog nivoa da budem dio reprezentacije, ali ne zamaram se time. Volio bih, ali ne opterećujem se – zaključio je mladi igrač Modrih.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene