Maminim stopama

Angelinina kći zarađuje 3.000 dolara tjedno!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Malena Vivienne ima tek četiri godine, a već zarađuje glumom!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Pax Jolie Pitt i Brad Pitt Što se stvarno dogodilo? Procurila šokantna poruka sina Brada Pitta koju mu je poslao za Dan očeva: "Istina će izaći na vidjelo, ti je*eno grozno ljudsko biće"

Vivienne će se pojaviti u  Disneyjevom akcijskom filmu 'Maleficent' uz Angelinu Jolie glumi i njeno troje djece, Pax, Zahara i najmlađa, četverogodišnja Vivienne koja će za tjedan dana rada biti plaćena 3.000 dolara! Uz to će dobiti o 60 dolara svakog dana za troškove.

>> Spašava li Angelinu samo još njezin osmijeh?

Vivienne u filmu tumači mlađu verziju princeze Aurore koju glumi Elle Fanning. Pax, Zahara i Vivienne imaju manje uloge, a u filmu se trebala pojaviti i Shiloh, najstarije dijete Angeline Jolie i Brada Pitta, ali njoj je na snimanju bilo toliko dosadno da joj se nije dalo glumiti pa su njenu scenu naposljetku izbacili!

'Shiloh nije bila raspoložena za snimanje na dan kad je trebala odglumiti svoju rolu tako da neće biti u filmu', rekao je izvor iz produkcije za TMZ. Shiloh se 2008. pojavila u filmu 'Čudnovati slučaj Benjamina Buttona' s tatom Bradom Pittom.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene