Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Malena Vivienne ima tek četiri godine, a već zarađuje glumom!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Jennifer Aniston, Brad Pitt Jennifer nakon susreta s bivšim objavila vruću fotografiju: "Nadam se da ju je to Brad skinuo" Jennifer Aniston i Brad Pitt O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

Vivienne će se pojaviti u  Disneyjevom akcijskom filmu 'Maleficent' uz Angelinu Jolie glumi i njeno troje djece, Pax, Zahara i najmlađa, četverogodišnja Vivienne koja će za tjedan dana rada biti plaćena 3.000 dolara! Uz to će dobiti o 60 dolara svakog dana za troškove.

>> Spašava li Angelinu samo još njezin osmijeh?

Vivienne u filmu tumači mlađu verziju princeze Aurore koju glumi Elle Fanning. Pax, Zahara i Vivienne imaju manje uloge, a u filmu se trebala pojaviti i Shiloh, najstarije dijete Angeline Jolie i Brada Pitta, ali njoj je na snimanju bilo toliko dosadno da joj se nije dalo glumiti pa su njenu scenu naposljetku izbacili!

'Shiloh nije bila raspoložena za snimanje na dan kad je trebala odglumiti svoju rolu tako da neće biti u filmu', rekao je izvor iz produkcije za TMZ. Shiloh se 2008. pojavila u filmu 'Čudnovati slučaj Benjamina Buttona' s tatom Bradom Pittom.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook