Nakon toliko godina opet možemo reći da se nalazimo na vrhu natjecanja ljepote.


Zemlja smo velikih sportaša i sportašica, to cijeli svijet zna, ali dobra vijest nam stiže iz Washingtona. Miss Hrvatske Angelica Zacchigna svoju ulogu predstavljanja Hrvatske je shvatila vrlo ozbiljno te se plasirala u finale kategorije Sport. Ovo je već druga finalna kategorija gdje naša djevojka briljira.

Vezani članci Slika nije dostupna SVI RAZOČARANI Hrvatskoj ljepotici za dlaku izmaklo finale Slika nije dostupna HRVATSKA MISS OPET BRILJIRALA Osvojila drugo mjesto

Zemlje su bile podijeljene u tri tima, svaki tim je izabrao najbolje sportašice. Angelica se nalazi u Bijelom timu, a uz nju su još finalistice Austrija, Češka, Dominikanska Republika, Latvija, Novi Zeland, Panama i Singapur. Katergorije u kojima se djevojke natječu polako se privode kraju jer nas čeka neizvjesno Finale Miss World. Nakon toliko dugo godina, Hrvatska se može pohvaliti dobrim rezultatima.

Još nas čekaju tri kategorije, to su Multimedija, Intervju i Top Model. Nadamo se da ćemo i tu naći mjesto za finale jer naša Angie ima svoju misiju i nema odustajanja. Ona korača prema vrhu svaki dan. ''Ponosne smo jako na nju, dolaze nam čestitke sa svim strana, ljudi je bodre i to je njoj drago za čuti'', izjavila je Direkcija organizacije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Akualnu Miss Hrvatske za kategoriju Sport pripremali su MBS Centar i Miss fitnes svijeta Elena Zdjelar. ''Znala sam da ima jako dobre šanse. Dok smo se pripremale davale je uvijek sve od sebe pa i više. Treninzi su bili teški, ali nije odustajala. Ponosna sam na naš rad jer sam znala da zajedno možemo puno toga ostvariti'', izjavila je Elena Zdjelar, WBFF Pro Champion.