Angelica Zacchigna oduševljava na svjetskom izboru za Miss.


Angelica Zacchigna postala je omiljena misica na izboru za Miss svijeta u Washingtonu. Nakon što je ušla u finale izbora talenta svi je obožavaju i dive se njezinom kristalnom glasu.

Vezani članci Katarina Mamić Miss Hrvatske 2019. godine (Foto: Dnevnik.hr) Nova Miss Hrvatske otkrila nam je je li zaljubljena i kako se nosi s negativnim komentarima Slika nije dostupna HRVATSKA MISS OPET BRILJIRALA Osvojila drugo mjesto

Djevojke svakodnevno imaju mnogo obaveza i natjecanja u raznim kategorijama, pa su ih organizatori nagradili izletom u New York. Ovaj put nije bilo vremena za ''beauty sleep'' jer su se morale ustati već u 4 sata. Mnoge misice sa sobom su ponijele i jastuk da mogu spavati u autobusu. Angelica je bila posebno sretna jer jako voli ovaj grad i jedva je čekala doživjeti ritam njegovih ulica.

 

Osim razgledavanja grada, imale su priliku pogledati i novi hit mjuzikl ''School of Rock'' poznatog Andrewa Lloyda Webbera, a pravi doživljaj bio je razgledavanje grada brodom gdje su i ručale. Na brodu su imali pianino, pa je Angelica odmah uzela mikrofon i otpjevala nekoliko pjesama. Bila je toliko dobra da je cijeli brod podigla na noge u zanosnim ovacijama.

"Bio je to nezaboravan trenutak", rekla je poslije Angelica. "Zatvorila sam oči i pjevala srcem, a onda ih otvorila i ugledala Kip slobode ispred sebe u luci. Ovo ću pamtiti cijelog života."

Pobjednica talenta direktno ulazi u top 20, a tko će pobijediti ovisi o broju glasova. Glasat će moći svi preko aplikacije, počevši od sutra.