Angelica Zacchigna oduševljava na svjetskom izboru za Miss.


Angelica Zacchigna postala je omiljena misica na izboru za Miss svijeta u Washingtonu. Nakon što je ušla u finale izbora talenta svi je obožavaju i dive se njezinom kristalnom glasu.

Vezani članci Slika nije dostupna SVI RAZOČARANI Hrvatskoj ljepotici za dlaku izmaklo finale Slika nije dostupna HRVATSKA MISS OPET BRILJIRALA Osvojila drugo mjesto

Djevojke svakodnevno imaju mnogo obaveza i natjecanja u raznim kategorijama, pa su ih organizatori nagradili izletom u New York. Ovaj put nije bilo vremena za ''beauty sleep'' jer su se morale ustati već u 4 sata. Mnoge misice sa sobom su ponijele i jastuk da mogu spavati u autobusu. Angelica je bila posebno sretna jer jako voli ovaj grad i jedva je čekala doživjeti ritam njegovih ulica.

 

Osim razgledavanja grada, imale su priliku pogledati i novi hit mjuzikl ''School of Rock'' poznatog Andrewa Lloyda Webbera, a pravi doživljaj bio je razgledavanje grada brodom gdje su i ručale. Na brodu su imali pianino, pa je Angelica odmah uzela mikrofon i otpjevala nekoliko pjesama. Bila je toliko dobra da je cijeli brod podigla na noge u zanosnim ovacijama.

"Bio je to nezaboravan trenutak", rekla je poslije Angelica. "Zatvorila sam oči i pjevala srcem, a onda ih otvorila i ugledala Kip slobode ispred sebe u luci. Ovo ću pamtiti cijelog života."

Pobjednica talenta direktno ulazi u top 20, a tko će pobijediti ovisi o broju glasova. Glasat će moći svi preko aplikacije, počevši od sutra.