TAKO BLIZU

SVI RAZOČARANI Hrvatskoj ljepotici za dlaku izmaklo finale

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Unatoč velikim očekivanjima naša ljepotica nije zasjela na tron.

Miss Hravatske Angelica Zacchigna nije zasjela na tron usprkos velikim očekivanjima koja su bila itekako opravdana. Na izboru za Miss Svijeta 2016 koji se održao sinoć u Washingtonu pobijedila je Stephanie Del Valle iz Puerto Rica. Prva pratilja je Yaritza Miguelina Reyes Ramírez koja dolazi iz Dominikanske Republike, a druga je Natasha Mannuela iz Indonezije.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Već se naveliko sprema! Pogledajte koja će ljepotica predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss Svijeta, a objašnjen je i način na koji je odabrana!

Gotovo 4 tjedna prije velikog finala djevojke su se natjecale u raznim kategorijama (sport, talent, top model, multimedia i ljepota sa svrhom) te skupljale bodove, a pobjednice kategorija su direktno ušle u top 20.

Našoj predstavnici Hrvatske Angelici Zacchigna malo je falilo da uđe u finale top 20 izbora za Miss Svijeta, bila je druga u sportu i peta u talentu. No Angelica iako je malo tužna nije razočarana.

"Bilo je ovo čarobno iskustvo. Pokazala sam što znam i dostojno predstavila Hrvatsku. Sada doma idem puna srca i s mnogo novih prijateljstava koje sam ovdje stekla." rekla je Angelica nakon izbora, "Sretna sam što sam bila dio ove lijepe priče, dobila samo toliko toga, ovo su mi bila najintenzivnija 4 tjedna ikad." U dvorani je Angelica imala i strastvene navijače, njezine roditelje i dečka koji su joj došli biti podrška. Sutra će se svi zajedno vratiti u Hrvatsku bogatiji za jedan divan doživljaj.

Maja Vračarić i Iva Loparić iz Direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta zadovoljne su događanjem: "Drago nam je što je Angelica imala ovakav uspjeh. Nakon dugo godina ponovno se se pričalo o Hrvatskoj. Angelica je osvojila sve svojim čarobnim glasom. Ona je u Washingtonu ostvarila svoj san, a prava karijera tek je čeka nakon ovog izbora." U to uopće ne sumnjamo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene