Velika ljubav

Poljubac iz priče koja će vas tek oboriti s nogu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emma Stone i Andrew Garfield zagolicali su maštu brojnih fanova, ali i pokazali kako je njihova ljubav još uvijek vatrena!

Glumica Emma Stone i Andrew Garfield snimljeni su kako izmjenjuju strastveni poljubac u pauzi seta snimanja filma 'The Amazing Spider-Man 2'.

Pogledaj i ovo Emma Stone i Dave McCary Imali su i dobar razlog Rijedak romantični istup jednog od najtajanstvenijih slavnih parova, inače ne pokazuju nježnosti u javnosti, no sada su to napravili pred očima cijelog svijeta!

Kao i za prethodni film, nastavku Spider-Mana predviđa se veliki uspjeh. Osim toga, slike sa snimanja na kojima je već otkriveno kako Andrew Garfield (glumi Spidermana) i Emma Stone razmjenjuju poljupce oduševile su brojne fanove, ali i ujedno zagolicale maštu jer su Andrew i fatalna Emma par i u stvarnom životu!

>> Najbolje kino otvaranje stranog filma 2013. godine!

Par se upoznao na snimanju 'The Amazing Spider-Mana' još 2010. godine, a oboje su dobili ulogu upravo zato jer je redatelj primjetio nevjerojatnu kemiju između njih. Ubrzo su postali par i u privatnom životu.

'The Amazing Spider-Man 2'

Film je nastavak kino hita snimljen prema Marvelovom stripu u kojem glavnu ulogu Peter Parkera, točnije Spider-Mana glumi Andrew Garfield. Emma Stone pak glumi Peterovu srednjoškolsku ljubav Gwen Stacey.

U nastavku filma pojavljuju se i Jamie Foxx, Martin Sheen, Paul Giamatti te brojni drugi. Film će se u kinima naći tijekom 2014. godine. Redatelj Marc Webb najavljuje puno akcije i napetu radnju dok Spider-Man spašava svijet od zlikovaca!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene