Operacija ili prirodan izgled?

Živa lutka ista Elsa: 'Govore mi da sam odvratna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andressa Damiani priznaje da nikada nije bila na plastičnoj operaciji već da sama po sebi fizički nalikuje na Disneyjev lik Elsu.

Andressa Damiani 23-godišnja je djevojka iz Brazila koja je postala poznata zbog svog fizičkog izgleda. Njezina je popularnost naglo porasla kada je Disney objavio crtić 'Snježno kraljevstvo' jer Andressa nalikuje upravo na glavni lik princezu Elsu.

Pogledaj i ovo showbuzz Let it go Animirani hit 'Frozen' dobiva nastavak

Najpoznatija živuća Barbie lutka zaplovila glazbenim vodama

 

 

By @ohana_gwen <3

A photo posted by Andressa Damiani Valcanaia (@elsareallife) on

 

Iako mnogi odmah pomisle da je bila na nekoliko plastičnih operacija, ona tvrdi da je sve stvar šminke i prirodnog izgleda.

 

'Nitko mi ne vjeruje kada kažem da nikada nisam bila kod liječnika na operaciji. Neki me čak optužuju da se izgladnjujem kako bih izgledala ovako savršeno. Stalno mi govore da sam lažljivica i da moj izgled ne može biti prirodan. Neki mi čak prilaze i govore da sam odvratna. Želje bih svima dokazati da možeš izgledati ovako bez drastičnih poteza. Što god netko mislio o meni, ja sam beskrajno zadovoljna', rekla je u nedavnom intervjuu.

 

 

Elsa is going to New York maybe soon! Keep up the uptades to know more. Thank you so much for the support. Elsa vai estar em Nova Iorque em breve talvez! Muito obrigada pelo apoio <3 foto por @ohana_gwen

A photo posted by Andressa Damiani Valcanaia (@elsareallife) on

 

Ona je veterinarka koja tvrdi da uspijeva postići svoj izgled žive lutke s minimalnom šminkom, bez posebne prehrane ili vježbi. Koristi posebne leće od kojih joj zjenice izgledaju veće, olovku za oči i sjenilo u nekoliko boja.

'Otkad znam za sebe sjećam se da sam oduvijek izgledala poput lutke. Svakodnevno jedva da i nosim šminku, a jedina mi je vježba šetanje mojih pasa', dodala je.

 

 

I am a million different people.

A photo posted by Andressa Damiani Valcanaia (@damianiandressa) on

 

U djetinjstvu je bila jako sramežljiva i gotovo da i nije imala prijatelja. I u školi drugi su ju učenici izbjegavali zbog njenog neobičnog izgleda.

'Shvatila sam kako je vrijeme da naglasim svoje odlike žive lutke, umjesto da se i dalje pokušavam uklopiti u uobičajene standarde ljepote koje i tako nikada ne bih mogla doseći. Počela sam nositi leće i šminku oko očiju koja je stvarala još veću iluziju lutke. Uz to sam počela i oblačiti slatke haljine u mojim omiljenim bojama, pastelno ružičastoj, nebesko plavoj i lila', kaže.

 

 

Olha só q bonitinha sas duas menin- opa pera deixa

A photo posted by Andressa Damiani Valcanaia (@damianiandressa) on

 

Prije tri godine počela je raditi YouTube videe o svome životu i izgledu, te je vrlo brzo stekla zavidnu količinu fanova, a pronašla je podršku drugih djevojaka koje također žele izgledati kao lutke.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene