Upoznavanje u sirotištu

Stvarni život turskih anđela: Otkrivamo detalje koje niste znali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija ''Anđeli'' na Novoj TV postala je hit serija među gledateljima, a mi vam donosimo životne priče glavnih akterica.

Turska serija 'Anđeli' osvojila je brojne gledatelje. U seriji koja prati život četiriju djevojaka koje se sretnu u sirotištu, briljiraju četiri mlade glumice. Gledatelji još od prvog nastavka s uzbuđenjem prate životne priče Ejlul, Kader, Songul i Džemre. Pozornost privlači činjenica da su ta četiri lika oživile nove, mlade glumice. Posve je jasno da ćemo i nakon ove serije još puno puta čuti za njih. Našli smo se s mladim zvijezdama serije i razgovarali da bismo ih bolje upoznali.

GOKČE JILDIZ

Pogledaj i ovo showbuzz Simboličko značenje David Beckham pokazao tetovažu Isusa s anđelima na grudima

Znala sam da će serija Anđeli biti uspješna

Gokče Jildiz u seriji Anđeli glumi buntovnu Songul. Već se dugo bavi glumom. Rođena je 1992. godine u Sinopu. Nakon završenog studija odlučila se baviti glumom. Kad sam imala tri godine, moja obitelj preselila se u Istanbul.

''Još odonda maštam o tome da ću postati glumica. Kad sam imala osam godina, obitelj me odvela u agenciju koja mi je od toga dana dogovorila velik broj angažmana. Ove godine diplomirat ću na Odsjeku glume Sveučilišta Kadir Has''.

''Studirala sam i radila. Dosad sam glumila u serijama Pitanje časti i Loš put. Uvijek mi dodjele ulogu dobre djevojke, tako je bilo i sa serijom Anđeli. Željeli su mi dodijeliti neku drugu ulogu, ali inzistirala sam da upravo ja oživim Songul. Budući da studiram glumu, ne želim stalno glumiti slične uloge. Želim pokazati što sam naučila. Poslije sam došla na probno snimanje za ulogu Songul i bila izabrana. Od ožujka se pripremam za seriju Anđeli. Zbog serije sam čak odgodila svoj diplomski rad''.

NIKAD SE NISAM POISTOVJETILA S LIKOM KOJI GLUMIM

''Kad se pripremam za ulogu, nastojim stvoriti svijet u kojem živi lik koji ću glumiti. Nikad se nisam susrela s likom koji mi sliči. U privatnom životu nisam toliko buntovna i prkosna. Nikad se nisam poistovjećivala s likovima koje sam glumila. Još na samom početku vjerovala sam da će serija biti vrlo uspješna. Imam se priliku iskazati u posve drukčijoj ulozi''.

GLUMIM OD DEVETE GODINE

''Glumim od devete godine života. Na zadnjoj sam godini studija, ali većinu stvari vezanih uz ovaj posao naučila sam izvan fakulteta. Netko bi mogao pomisliti da je gluma lak poziv. Naravno, svi mogu glumiti, ali ne s jednako dobrim rezultatima. Neki su glumci postali zvijezde, a nisu studirali glumu. Dosad sam uvijek birala poslove kojim su mi omogućavali da radim dvaput ili triput na tjedan. Ovo je prvi put da sam angažirana pet dana u tjednu. Sretna sam zbog toga.

B. DAMLA JILMAZ

Još kao dijete maštala sam o tome da postanem glumica.

Damla Jilmaz u seriji Anđeli glumi Ejlul koju je silovao očuh. Rođena je 1997. godine u Istanbulu. Damla i u privatnom životu ima očuha.

''Rodila sam se u Gebzeu, a odrasla sam u istanbulskoj općini Pendik. Kao dijete oponašala sam glumce iz serija i filmova koje sam gledala. Obitelj je prepoznala moje zanimanje te mi je pružila potrebnu potporu. Roditelji su me prijavili u agenciju, ali dugo se ništa nije događalo. S vremenom je moja želja da se bavim glumom postajala sve veća. Nakon nekog vremena osmjehnula mi se sreća. S petnaest godina glumila sam haremsku robinju u seriji Sulejman Veličanstveni. Nakon toga glumila sam u seriji Sitna laž. Trenutačno odlazim na poduke iz glume k Umitu Čiraku. Uvijek sam željela biti glumica. Nikad nisam maštala o tome da postanem odvjetnica ili liječnica, ali još od djetinjstva maštam o glumi. Zahvalna sam obitelji što mi je pružila potporu. Svakog ponedjeljka pogledaju novi nastavak serije i odmah me nazovu''.

NISAM NI POMIŠLJALA DA ĆE SE SERIJA BITI TOLIKO GLEDANA

''Scenarij serije Anđeli jako mi se svidio. Pretpostavljala sam da će serija biti gledana, ali ovolika gledanost uistinu me iznenadila. Nisam ni pomišljala da ćemo nas četiri gledateljima biti zanimljive. Sve nas to jako veseli i pokazuje koliko smo uspješno oživile likove''.

VIŠE OD SVEGA ŽELIM SE BAVITI GLUMOM

''Ejlul je silovao očuh. Moji su se roditelji rastali. I ja imam očuha, ali naravno da nisam doživjela takvo što. Scene u kojima se prikazuje Ejlulin odnos s majkom bile su vrlo zahtjevne. Iznimno zahtjevna scena bila je i ona u kojoj se Ejlul oprašta od sestre''.

HAZAR MOTAN

DUGO SAM ČEKALA I BILA STRPLJIVA

Hazar Motan u seriji Anđeli glumi Džemre. Rođena je 1990. godine u Ankari. Njezina je majka redateljica pa je Hazar još od malih nogu često bila na snimanju s njom. Više od svega želi se baviti glumom.

''Još do prije dvije godine živjela sam u Ankari. U Istanbul sam došla zbog angažmana u jednoj seriji. Moja je majka redateljica pa sam u djetinjstvu puno vremena provela na snimanjima. Upravo sam zato naviknuta na to okruženje. Uvijek sam maštala o tome da postanem glumica. Majka mi je uvijek govorila da je riječ o iznimno zahtjevnom poslu, ali podupire me u mojim nastojanjima. Moj je prvi angažman propao pa sam klonula duhom. Počela sam se pitati je li problem u meni. Razdoblje čekanja angažmana glumcima može vrlo teško pasti. I ja sam dugo čekala. Odlazila sam na brojna probna snimanja i puno sam puta bila odbijena. Dok sam živjela u Ankari, putovala sam na probna snimanja u Istanbul. Bila sam strpljiva i dugo sam čekala. Diplomirala sam na Odsjeku dizajna Sveučilišta Bilkent. Pohađala sam glumačke radionice Murata i Ajše Atak. U Istanbulu trenutačno radim s Devrimom Jakutom. Gluma zauzima posebno mjesto u mome životu. Ona mi pruža mogućnost da doživim puno stvari koje inače ne bih doživjela. Neki glumci gladni su slave, ali meni stjecanje slave nije cilj''.

ČAK I DOK SPAVAM, RAZMIŠLJAM O DŽEMRE

''Džemre je živjela u imućnoj obitelji i lagodno je živjela. U jednom trenutku njezin je otac bankrotirao. U nemoći ubio je Džemreinu majku i potom počinio samoubojstvo. To je bila prilično zahtjevna scena. Tijekom scene sprovoda nisam se osjećala dobro. Nastojim se uživjeti u Džemre što je više moguće. Pitam se kako bih se ja osjećala da su moji roditelji umrli. Čak i dok spavam, razmišljam o Džemre. Nastojim se uživjeti u ulogu što je više moguće. Ovo mi je velika prilika. Scenarij serije jako mi se svidio. Svi likovi vrlo su zanimljivi. Prije ove serije nisam znala puno o životu u sirotištima i domovima za djecu i mladež. Čitava ekipa sa snimanja planira posjetiti jedno sirotište''.

NAMJERAVAM POSTAVITI IZLOŽBU

''Jako volim crtati. U svome domu namjeravam izložiti svoje radove za goste. Neprestano nastojim raditi na sebi. Redovito pohađam sate glume. Volim gledati filmove i vježbati. Pozorno gledam scene u kojima glume moji najdraži glumci''.

ČAGLA IRMAK

I MOJA JE MAJKA GLUMICA. UVIJEK SAM ŽELJELA BITI KAO ONA

Čagla Irmak u seriji Anđeli glumi djevojku koji su još kao bebu roditelji ostavili u sirotištu. Rođena je 1997. godine u Ankari. I njezina je majka glumica, a Čagli je ona uvijek bila uvijek bila najveći uzor.

''Prije četiri godine preselila sam se u Istanbul. Moja majka Hulija Gulšen Irmak glumica je. Još dok sam živjela u Ankari imala sam nekoliko manjih glumačkih angažmana. Sa sedam godina glumila sam u šezdeset nastavaka serije Naš dom. Glumila sam sa svojom majkom. Nakon što su se moji roditelji rastali, majka i ja preselile smo se u Istanbul, gdje sam upisala Školu za primijenjenu umjetnost. Ove sam godine maturirala. Želim se upisati na Odsjek glume Sveučilišta Kadir Has. Ne znam čime bih se drugim mogla baviti u životu osim umjetnošću. Maštam o tome da postanem kazališna glumica. Kazalište je moja velika strast. Gluma mi pruža mogućnost da doživim ono što inače možda nikad ne bih doživjela. Ovim angažmanom ostvarila sam ono što sam planirala. Željela sam glumiti lik koji nema nikakve veze sa mnom, a Kader i ja smo kao nebo i zemlja''.

TEŠKO JE RAZUMIJETI KADERINU SAMOĆU

''Pripreme za ulogu u seriji bile su vrlo naporne. Bilo mi je teško zamisliti da sam i ja siroče, kao Kader. Međutim, morala sam to učiniti. Prije spavanja redovito sam razmišljala o tome kakav je osjećaj živjeti bez roditelja i biti toliko usamljen. Kaderinu samoću teško je razumjeti. Kad imam nekakav problem, odmah nazovem oca i majku. Bojim se i pomisliti kako bih se osjećala da ih nemam. Posljednje četiri godine neprestano radim na svojoj glumi. Naravno, i ja izlazim. Nakon preseljenja u Istanbul nekoliko sam godina upoznavala grad''.

SCENARIJ JE OSTAVIO DUBOK DOJAM NA MENE

''Scenarij je ostavio dubok dojam na mene. Životna priča djevojaka u domu jako mi se svidjela. Njihov život nije lak. Možda je i to jedan od razloga zašto su gledatelji tako dobro prihvatili seriju''.

NIJEDNA OD NAS NIJE PRIZNATA GLUMICA

''Scenarij serije jako mi se svidio, ali nisam očekivala da će serija biti tako uspješna. Kad sam došla na prvo čitanje, shvatila sam da su sve glumice iznimno darovite. Nijedna od nas nije proslavljena glumica. Majka nije znala kako će serija biti prihvaćena, ali ni ona nije očekivala takav uspjeh. Nekoliko je puta došla na snimanje. Bilo joj je drago vidjeti da među nama vlada obiteljska atmosfera''.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene