Niže uspjehe

Tovar i galeb dobivaju novu dimenziju: Što je to povezalo Anamariju Asanović s vaterpolistima?

Anamarija Asanović (Foto: Instagram) Anamarija Asanović (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Anamarija Asanović (Foto: Instagram) Anamarija Asanović +0 Anamarija Asanović (FOTO: Instagram) Galerija

Ova godina, sudeći kako je počela za dizajnericu Anamariju Asanović, ostat će upamćena po mnogobrojnim projektima u kojima je sudjelovala. Splitska dizajnerica pokreće novi, gdje je spojila modu i sport. Kako je vaterpolo ušao u njezin život te na kakav se iskorak odlučila ovog puta, otkrila je našem kolegi Hrvoju Kroli.

Nakon uspješnog modnog događaja koji je organizirala uz Giannu Apostolski, dizajnerica Anamarija Asanović odlučila se na novi korak - točnije, igranje vaterpola.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović Velika fotogalerija! Posljednja sunčana subota izmamila je brojne poznate u centar metropole, neka lica na zagrebačkoj špici nismo očekivali!

"Internacionalni amaterski turnir u moru. Nakon dosta, dosta godina povratak tradicije. Igrat će ekipe iz Italije, Crne Gore, Slovenije i Srbije, plus naše ekipe. Naravno u mojim kupačima, bit će dvodnevni opušteni turnir", otkriva Anamarija Asanović.

Iako se Anamariju prije može povezati s nogometom, ona je kroz majčine priče iz mladosti željela oživjeti vaterpolo tradiciju. A to joj je bila i idealna prilika da se iskuša u kreiranju kupaćih kostima, koji na sebi imaju crteže galeba i tovara.

"Željela sam promovirat kupaće na malo drugačiji način. Jako sam ponosna na njih jer je skroz drukčije od onoga što ja radim i malo predstavlja Dalmaciju, malo je zezancija - sve je spojeno u jedno", otkriva dizajnerica.

Upravo će ove kostime nositi svi sudionici velikog natjecanja, no za potrebe najavnih fotografija, u njima su se, umjesto profesionalnih modela, našli sportaši.

"Ne bi se nazvao manekenom ali dobro je. Mislim to što ona radi je čudo, mislim da je vaterpolo jedan sport koji je u Hrvatskoj donio puno pozitive, puno medalja i puno trofeja i mislim da se taj sport treba gurati više nego što se gura", iskren je bio Jere Kragić, vaterpolski reprezentativac.

Kako će izgledati vraćanje tradicije dvodnevnog vaterpolskog natjecanja u Splitu, doznat ćemo 13. i 14. srpnja. Što je još otkrila Anamarija Asanović pogledajte u video priči.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene