Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Domaća ljepotica modna dizajnerica i kći nogometne legende i dalje nastavlja osvajati Tursku svojim dizajnom.


Modna dizajnerica Anamarija Asanović nakon ljetovanja u Hrvatskoj i odmaranja kod kuće, bacila se na nove poslovne zadatke u Istanbulu. Zadnje dvije godine u Turskoj je predstavila novi brend, a u Istanbulu se osjeća kao kod kuće.

Mlada dizajnerica Anamarija Asanović ponovno zavodi oblinama

 
Vezani članci Slika nije dostupna Anamarija predstavila novu kolekciju: 'Sweet Escape' Slika nije dostupna Najbolje od druge večeri Cro A Portera

Domaća ljepotica otkrila je i kako se jednog dana ipak misli vratiti i raditi tu. 'Jednom kad  se zaljubim, tada ću se vratiti za stalno', rekla je Anamarija za Story.  'Osvojiti me može muškarac koji zna kakva sam i da se razumijemo. Ali najvažnije je da nam je zabavno i lijepo zajedno', kaže dizajnerica te dodaje kako su Hrvati zgodniji od Turaka: 'Nema usporedbe, naši su ipak naši'.

Anamarija je i novo lice Renault Twingospođica, a njezin omiljeni je bijeli Twingo. Uključite se i vi na nagradni natječaj na kojeg se mogu prijaviti zainteresirane 'gospođice' - dvije prijateljice mogu osvojiti put u Pariz! #bijelitwingo Prijaviti se možete na www.twingospodice.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook