Dizajnerica Anamarija Asanović koja već duže vrijeme živi i radi u Istanbulu, udružila je snage s odbojkašicom Vesnom Jelić.


S obzirom da obje potječu iz sportskih obitelji, Anamarija iz nogometne a Vesna iz odbojkaške, oduvijek su bile okružene sportom i zavoljele sve u vezi njega.

Nova Alduk Bridal kampanja u predivnom ambijentu dvorca Trakošćan

Vezani članci Anamarija i Aljoša Asanović Rijetko dijeli fotografije sa svojim ocem, bivšim Vatrenim, no sada je imala poseban razlog Moda je izbor Čudnovate modne eskapade toliko su učinkovite da svi bježe od njih

I jednu i drugu životni putovi odvesli su u Instanbul gdje su se preko zajedničkih prijatelja upoznale i jedan sudbonosni odlazak na košarkašku utakmicu iznjedrio je kod njih ideju koja se danas razvija u pravu sportsku - modnu priču.

Brand 82 SCORE 88 namijenjem je košarkašima, sportašima bilo profesionalnim bilo amaterskim i svim drugim ljudima koji teže sportskom - casual stilu. Ime proizlazi iz sportskog rezultata, kako u životu tako i u sportu nekada dobiješ a nekada izgubiš. Imenu su dodale godine rođenja i tako je nastao 82SCORE88.

Prva mini linija donosi sportske majice, hoodie s kapuljačama na patent ili bez a na svaki odjevni predmet otisnut je i logo branda u crnim, sivim, plavim i crvenim bojama. Upravo su Anamarija i Vesna pozirale su za svoju prvu kolekciju.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook