Zračne akrobacije

Ana Perišić otkrila odakle crpi inspiraciju: ''Tamo mogu jako lako doći do izvođača koji se bave akrobacijom''

Ana Perišić o plesu na obruču Ana Perišić o plesu na obruču PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ana Perišić o plesu na obruču Galerija

Zračnim akrobacijama Ana Perišić počela se baviti prije samo četiri godine. Danas zbog njezinih pokreta mnogima zastaje dah. Gdje pronalazi inspiraciju za takve figure otkrila nam je u prostorijama Supertalenta.

S trideset godina Ana se odvažila upustiti u visinske akrobacije. Prvo je krenula s plesom na svili, a zatim je uz to odlučila savladati i obruč. Sudeći prema komentarima žirija i brojnim obožavateljima koje je stekla natječući se u emisiji Supertalent, Anin je talent zaista neosporan.

Pogledaj i ovo Što je zajedničko DiCapriu, Beyonce, Copperfieldu? (Foto: AFP) Supertalentirani znaju Što je zajedničko DiCapriju, Beyonce, Copperfieldu?

Osim treninzima na svili i obruču, Ana ističe da joj je i prakticiranje joge pomoglo u dobivanju snage koja je potrebna za izvedbu pokreta u zraku. Koreografija, odnosno sekvence koje izvodi zahtijevaju pomno planiranje, pa nam je Ana otkrila i gdje pronalazi inspiraciju. ''Na Instagramu mogu lako doći do izvođača koji se bave sličnim akrobacijama kao i ja. Na taj način putem njihovih slika i videa mogu se inspirirati i za svoj rad'', rekla je Ana.

I Anina sunatjecateljica Elizabeta Rudman u društvu partnera objasnila nam je koliko im fotografije pomažu u daljnjem napretku. U njihovu slučaju razlika je u tome što fotografije ne objavljuju na društvenim mrežama, nego im služe za samokritiku. ''Volimo se snimati i slikati jer na taj način snimamo svoje treninge, pratimo napredak i motiviramo se'', rekao je Petar Đurić. Uz Huawei P10 mogu fotografirati i u uvjetima s malo svjetla, samo što će njihove kvalitetne fotografije ostati skrivene u privatnoj galeriji.

Koje aplikacije osim Instagrama i Kamere s dvostrukim Leica objektivima na Huawei P10 mobitelu koriste ostali kandidati Supertalenta pogledajte u videu.

Sadržaj je napravljen u produkciji "NOVA TV Content Teama" u suradnji s "Huawei Hrvatska".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene