34-godišnja glumica javno je progovorila o svom problemu kako bi pomogla ženama koje se osjećaju kao što se ona osjećala.


Amy Schumer osvojila je srca obožavatelja u novom filmu 'Trainwreck', a u nedavnom jw intervjuu za The Today Show priznala da se nije oduvijek osjećala ugodno u svome tijelu.

VAL VRUĆINE Zvijezde okupane znojem, neke se skoro onesvijestile!

 

A photo posted by @amyschumer on

Vezani članci Amy Schumer (Foto: Profimedia) Glumica bi trebala roditi svaki čas, a oca djeteta javnosti je pokazala samo 4 dana prije vjenčanja Amy Schumer (Foto: Instagram) Trudna komičarka obukla uski, duboko dekoltirani badić i našalila se na svoj račun: "Kao da sam navukla premalu rukavicu"

34-godišnja glumica javno je progovorila o svom problemu kako bi pomogla ženama koje se osjećaju kao što se ona osjećala. Amy priznaje da joj je njezina stilistica Leesa Evans pomogla da zavoli svoje tijelo i savlada vlastitu nesigurnost.

 

There are so many foods I want to thank

A photo posted by @amyschumer on

'Bili je dana kada nisam uopće željela izaći van jer nisam mogla pronaći odjeću u kojoj bih se osjećala dobro', kaže glumica.

Leesa joj je pomogla kako da pronađe odjeću koja će istaknuti njezina adute, a također je pomogla i Kim, mlađoj sestri slavne Amy.

'Ja sam naučila voljeti sebe i volje bih pomoći drugima', kaže.

 

Ignoring my drowning friends #kingtritan

A photo posted by @amyschumer on

Kako bi to ostvarila, Amy se pridružila Goodwill Industries. To je neprofitna organizacija koja na razne načine pomaže ljudima, a Amy će savjetovati žene kako da porade na samopouzdanju i davati savjete kako se obući pogotovo kada tražite novi posao.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook