Jedna od omiljenijih domaćih dizajnerica - Aleksandra Dojčinović, po prvi put svoju modnu viziju predstavlja kroz modnu kampanju za aktualnu kolekciju jesen/zima 2013./14.


Poznata po prepoznatljivom dizajnu elegantnih, multifunkcionalnih haljina izrađenih pomjeri od luksuznih tkanina koje laskaju figuri dama svih dobnih skupina i tjelesnih konstitucija za ovu jesen / zimu svim damama ponudit će suvremeni izgled s uvijek naglašenom dozom ženstvenosti.

Vezani članci Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar Nova potvrda ljubavi? Uspješan domaći par o čijoj se vezi dugo šuška, zajedno na utakmici naše reprezentacije Larry Namer i Aleksandra Dojčinović Čovjek koji je Kardashianke lansirao u zvijezde snima dokumentarac o Hrvatskoj

Kolekcija se odlikuje vrhunskom izradom i konstrukcijom što ju čini izrazito nosivom. Kolekcija kojom dominira beskrajna elegancija i bezvremenska klasika učinit će svaku ženu modernom neovisno o prilici u kojoj se nalazi. Vođena svojom modnom filozofijom Lei Lou dama ne odstupa od svojih modnih principa i uvijek je dosljedna sebi i svojim idealima, bilo životnim bilo modnim.

Osim haljina, kaputa, skunji koji su okosnica svake  kolekcije ovu liniju krase unikatne torbe ručne izrade koje će na najbolji način upotpuniti kreaciju bilo na ulici bilo na red carpetu. Kolekcija Lei Lou dostupna je Frankopanskoj ulici 6.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook