Novi lookbook

Aleksandra Dojčinović nudi super ljetne kombinacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najomiljenijih domaćih dizajnerica Aleksandra Dojčinović donosi lookbook i nudi vam modne kombinacije idealne za ovo ljeto.

Bilo da je riječ o dnevnoj varijanti, poslovnom izgledu ili večernjoj zabavi modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović nudi besprijekornu gracioznost i ženstvenost od koje ne odstupa ni u ovoj kolekciji.

Pogledaj i ovo showbuzz Tražilo se mjesto više Reviju naše omiljene dizajnerice nije propustio ni Zlatko Dalić, a poznate dame zablistale su u mini haljinama

Idealan balans bezvremenske klasike pomiješan sa suvremenim dizajnom zasigurno će biti prvi odabir svih žena koje su u potrazi za jednostavnom elegancijom.

>> Što domaće zvijezde nose na ljetovanje?

Ovom ljetnom kolekcijom lagano dominira retro prizvuk koji u kombinaciji s jarkim bojama, bojama pudera, pastelno rozom, sunčano žutom ili floralnim uzorkom dobiva suvremeno lice. Volani su i dalje okosnica Aleksandrinog rada koji svojim volumenom naglašavaju ljepotu samog dizajna, dok novost su hlače širokog kroja i jarkih boja koje se mogu kombinirati bilo s bluzama istog uzorka ili samostalno.

Pozirala je manekenka Lucija Beden, a sve je snimio fotograf Goran Matijašec.

Upravo ovom pričom Aleksandra je najavila ekspanziju svog rada, te će 06.rujna 2013. na prestižnoj lokaciji u Stuttgartu otvoriti svoju prvu trgovinu van Hrvatske.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene