Nesretna Aisha pokušava se pomiriti sa sudbinom i prihvatiti činjenicu da se sutra udaje za čovjeka kojeg ne voli.


Leon saznaje kako Nikša, Jakov i Dinko očajnički traže Karmen. Prijetvorni Leon nudi im pomoć. Iman shvaća da su se Nikša i Jakov udružili s Leonom.

Pokušava ih upozoriti da je on opasan čovjek. Nikša joj govori kako je na žalost ne može poslušati. Žao mu je što ju je Leon povrijedio, ali on prije svega mora misliti na svoju Karmen. Leon se iživljava nad Karmen nudeći joj da mu pruži seksualne usluge u zamjenu za slobodu. Iman i Aisha su ujedinjene u boli i patnji dok prolaze kroz tradicionalni ritual pred vjenčanje.

>> Larin izbor': Leon je prevario Karmen!

Nesretna Aisha pokušava se pomiriti sa sudbinom i prihvatiti činjenicu da se sutra udaje za čovjeka kojeg ne voli. Iman se srce slama dok gleda nesretnu sestru i pokušava je ohrabriti da se ne predaje. Aisha se odvaži na zadnji potez. Zamoli Dinka da pobjegnu zajedno. Dinko odbija Aishu i prizna joj kako već ima ženu i sina koje voli. Aisha je slomljena.

Gnjevni Lucijan odlazi k Zlatarima s namjerom da ih zaustavi. Lucijan je zaustavio Nelu i Nikol i inzistira da mu predaju pismo.
 

Vezani članci Slika nije dostupna Aisha se udaje za muškarca kojeg nije nikad ni upoznala iako voli Dinka! Slika nije dostupna Nestao je maleni David!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju