Adriana Đurđević jedna je od najpoznatijih hrvatskih WAGS-ica i djevojka Duje Ćalete-Cara.

Galerija


Za nju samo najbolje.

Vezani članci Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Iz čipkastog topića u seksi bikini: Djevojka našeg reprezentativca pokazala čari u plićaku Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Čipkasti topić i štikle od 4000 kuna: Djevojka najmlađeg domaćeg reprezentativca u noćnom izlasku

Plavokosu dubrovačku pravnicu Adrianu Đurđević cijeli je svijet upoznao za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Naime, Adriana je djevojka najmlađeg hrvatskog reprezentativca Duje Ćalete-Cara, a atraktivnim izgledom privukla je dodatnu pažnju medija.

Adriana ima i istančan modni ukus pa su među njezinim obožavateljima na Instagramu i pripadnice nježnijeg spola koje sa zanimanjem prate što nosi.

A čini se kako se slavna WAGS-ica zaljubila u robusne tenisice modne kuće Balenciaga pa je nedavni povratak u rodni Dubrovnik iskoristila, među ostalim, i za šetnju u njima.

Naime, Adriana se zbog ljubavi preselila u francuski Marseille, no čini se kako ne može predugo bez Dubrovnika, koji je u heštegovima nazvala "najljepšim gradom na svijetu".

Inače, ovaj model tenisica spomenutog brenda stoji 695 eura, odnosno 5200 kuna, pa se čini da Adriana ne štedi kada je u pitanju obuća.