Adriana Đurđević jedna je od najpoznatijih hrvatskih WAGS-ica i djevojka Duje Ćalete-Cara.

Galerija


Za nju samo najbolje.

Vezani članci Ivana Paradžiković i Martina Stjepanović (Foto: Goran Perešin) Ivana, Nadia i Martina: Na prvoj večeri ZFD-a posebno su zablistale dame s Nove TV Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Djevojka Duje Ćalete-Cara izgleda savršeno i prije uređivanja fotografija

Plavokosu dubrovačku pravnicu Adrianu Đurđević cijeli je svijet upoznao za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Naime, Adriana je djevojka najmlađeg hrvatskog reprezentativca Duje Ćalete-Cara, a atraktivnim izgledom privukla je dodatnu pažnju medija.

Adriana ima i istančan modni ukus pa su među njezinim obožavateljima na Instagramu i pripadnice nježnijeg spola koje sa zanimanjem prate što nosi.

A čini se kako se slavna WAGS-ica zaljubila u robusne tenisice modne kuće Balenciaga pa je nedavni povratak u rodni Dubrovnik iskoristila, među ostalim, i za šetnju u njima.

Naime, Adriana se zbog ljubavi preselila u francuski Marseille, no čini se kako ne može predugo bez Dubrovnika, koji je u heštegovima nazvala "najljepšim gradom na svijetu".

Inače, ovaj model tenisica spomenutog brenda stoji 695 eura, odnosno 5200 kuna, pa se čini da Adriana ne štedi kada je u pitanju obuća.