Drama

Propala teen zvijezda: Aaron Carter priveden zbog droge, djevojka mu zadržana iza rešetaka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aaron Carter nekad je bio prava tinejdžerska zvijezda, no danas se bori s problemima – onima sa zakonom, ali i poznatijim bratom Nickom.

Pomalo zaboravljena tinejdžerska zvijezda glazbenik Aaron Carter priveden je sa svojom djevojkom Madison Parker u subotu navečer. Glazbenik je vozio pod utjecajem opijata, a kod njega su pronađene dvije vrste droge. Isto je pronađeno i kod njegove djevojke, koja je policiju ometala i napadala tijekom privođenja. Oboje su završili iza rešetaka, no Carter je pušten nakon što je platio jamčevinu. Njegova djevojka ostala je u pritvoru. Njegov glasnogovornik nije se oglasio oko uhićenja.

Pogledaj i ovo Aaron i Leslie Carter (Foto: AFP) Problematična obitelj Obiteljska drama pred očima javnosti: Pjevač optužio preminulu sestru da ga je silovala s 10 godina

Svega nekoliko sati prije nego što je uhićen, Carter je otkazao svoj nastup u Kansasu, a kao razlog naveo je probleme s prijevozom. Sve to uzrokovalo je i svađu između braće Carter. Poznatiji Nick na svom je Twitteru objavio kako želi pomoći Aaronu. "Mom bratu: Volim te bez obzira na sve i ako trebaš pomoć, ovdje sam i želim ti pomoći da se oporaviš", napisao je Nick. Aaron je odmah potom reagirao i prozvao Nicka govoreći kako je to objavio zbog vlastitog PR-a, a ne iz želje da mu pomogne.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene