Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Počelo je odbrojavanje do velikog i dugoočekivanog spektakla 2Cellos u Puli koji će se održati u prekrasnoj Areni 3. srpnja u 21 sat!


Od sutra nas dijeli 20 dana do prvog koncerta Luke Šulića i Stjepana Hausera u Hauserovom rodnom gradu!
Premda su održali više od 300 koncerata u 40 zemalja svijeta i na drugom albumu “IN2ITION” ugostili zvijezde - Eltona Johna, Zucchera, Nayu Riveru, Lang Langa, Sky Ferreiru, Stevea Vaia… nastupali s Georgeom Michaelom i Red Hot Chili Peppersima, dečki s nestrpljenjem očekuju samostalni koncert u Puli.

Vezani članci Slika nije dostupna Luka i Stjepan na nebu iznad Salzburga! Slika nije dostupna 'Umirali' od smijeha - To je jednostavno bilo jače od njih!

>> Stjepan Hauser u društvu PUNK velikana!

Žele da to bude njihov najbolji koncert do sada i cijelu atmosferu će zabilježiti kamerama jer će koncert biti sniman za DVD! Najavljuju vrhunsku, ali nenametljivu produkciju koju do sada nisu predstavili na svojim koncertima, a u kojoj će u prvom planu biti ljepota Arene i njihovog glazbenog umijeća!

Stjepan je trenutno na relaciji Zagreb-Pula gdje s veseljem odrađuje intervjue i druži se s predstavnicima medija. Putem je sreo i legendarnog Rottena.
Luka odmara na jednom od hrvatskih otoka i priprema se također za pulski koncert 3. srpnja.

Ulaznice su u prodaji na ovom linku.

ORGANIZIRANI PRIJEVOZ S ART TRAVELOM!

Ako želite bezbrižno putovati i uživati na koncertu ne razmišljajući o vožnji, Menart i agencija Art Travel su pripremili organizirano putovanje autobusom -  prvo kupanje i koncert 2CELLOS u prekrasnoj Areni. Najpovoljnija ulaznica  + putovanje autobusom po cijeni od 390 kn (na bazi 30 osoba). Plativo u 2 rate. Za rezervacije i dodatne upite  kontaktirajte Art Travel.

U ponudi je i organizirani prijevoz+ulaznica za koncert ZAZ u Puli 14.8. potražite na ovom linku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook