Nema tko nije čuo za uspjeh 2Cellosa – Naši dečki Stjepan Hauser i Luka Šulić opet su osvojili Internet svojim novim video spotom.


2Cellos su objavili su novi spot i singl za njihovu jedinstvenu obradu AC/DC-evog hita 'Thunderstruck', a u samo nekoliko dana postali su prava internetska senzacija s preko 2,5 milijuna pogleda na Youtubeu.

Vezani članci Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Hauser pobjegao u planine s ljepoticom koja se skriva ispod šilterice, obožavatelji otkrili o kome je riječ Stanka za 2Cellos (Foto: Dnevnik.hr) Poznati hrvatski glazbeni dvojac se razilazi! Privremeno ili zauvijek?

Američki mediji hvale na sav glas naše talentirane dečke Stjepana Hausera i Luku Šulića, a o njihovoj novoj rock obradi prenosili su ABC News, BuzzFeed.com piše kako je 'njihov video najbolje što ćete vidjeti dana', dok Huffington Post prenosi kako 'ovakvu rock obradu još niste čuli!'

'Ovo je nevjerojatno! Ne možemo vjerovati da nam se ovo opet događa! Mislili smo da je nemoguće ponoviti uspijeh Smooth Criminala, a kamoli ga jos nadmašiti! Presretni smo reakcijama i podrškom koju dobijamo sa svih strana svijeta!', poručuju oduševljeni Luka i Stjepan koji trenutačno rade na novom albumu i pripremaju se za turneju u Japanu.

Tvrdi da je smršavjela 50 kilograma zbog 2Cellos!

I imaju pravo – dečki su se potrudili, odjenuli barokne kostime i zasvirali. No, i publika koja se našla u kazališta bila je kostimirana. 2Cellos počeli su u klasičnom tonu, no vrlo brzo su se prebacili na ono što im ide sjajno – rock obrade na klasičnim instrumentima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook