Sada je i službeno!

Ljubavna saga bivših supružnika koji su braku izdržali "čak" 8 mjeseci konačno je gotova

Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) +0 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Galerija

Miley Cyrus i Liam Hemsworth i službeno su razvedeni.

Pjevačica Miley Cyrus i glumac Liam Hemsworth i službeno su razvedeni. Tako je došao konačan kraj osmomjesečnom braku nakon što je sudac za razvode odobrio i potvrdio papire sa zahtjevom za njegovo okončanje.

Pogledaj i ovo Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Utjeha u obitelji Slomljeni Liam oglasio se prvi put o razvodu nakon 7 mjeseci braka: "Ne razumijete vi to"

Međutim, TMZ prenosi da im je sudac odgodio dodjeljivanje statusa samaca, što znači da će to službeno postati tek 22 veljače ove godine. Brakorazvodna parnica počela je u prosincu 2019. godine, a njezini su uvjeti vrlo brzo dogovoreni s obzirom na to da nisu bili potpisali predbračni ugovor i nemaju djece.

27-godišnju Miley zastupala je odvjetnica Judith R. Foreman, dok je 30-godišnjeg Liama predstavljala popularna odvjetnica za razvode u Hollywoodu Laura Wasser. Ona je stekla slavu nakon što je zastupala neke od bivših zvjezdanih supružnika kao što su Kim i Khloe Kardashian, Ryan Reynolds, Heidi Klum, Ashton Kutcher, Christina Aguilera, Marta Kauffman i Johnny Depp.

Pri zaključivanju brakorazvodnog procesa nisu imali puno problema, samo su trebali dogovoriti tko će zadržati što od stečene imovine, a Miley je dodijeljeno skrbništvo nad njihovim kućnim ljubimcima.

Liam je zahtjev za razvod braka podnio u kolovozu 2019. godine navodeći kao razlog nepomirljive razlike, nakon čega su i on Miley nastavili dalje izlaziti s novim partnerima. Miley je u to vrijeme već izlazila s Kaitlyn Carter, ali ta romansa nije dugo potrajala i ona se zaljubila u svog dugogodišnjeg prijatelja Codyja Simpsona. Liam je danas u vezi s australskom manekenkom Gabriellom Brooks.

"Miley je laknulo jer su ona i Liam postigli dogovor. Ona samo želi nastaviti dalje", izjavio je People izvor blizak paru.

Bivši supružnici počeli su izlaziti 2009. godine nakon što su se poznali na snimanju filma "The Last Song". U javnosti su se prvi zajedno pojavili godinu dana kasnije na dodjeli Oscara, u međuvremenu se zaručili, a prvi put prekinuli su 2013. godine. Dvije godine kasnije obnovili su ljubav, a u prosincu 2018. godine tajno se vjenčali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene