Naša najpoznatija plus size manekenka pohvalila se lijepom viješću iz bolnice.

Galerija


"Možete nas zvati mama i tata! A lijepo sam ga pitala što želi za Valentinovo... Evo najvećeg poklona na svijetu. Mi smo super, porod je bio fenomenalno iskustvo baš kao i cijela trudnoća, a ništa od toga ne bi bilo tako da nije osoblja Vinogradske bolnice kojima smo od sveg srca zahvalni!!!! Wow! Leone, ajmo zajedno mijenjati svijet", objavila je u subotu ujutro na Instagramu Lucija Lugomer

Vezani članci Jelena Perić Hrvatsku Kim Kardashian napali zbog ove fotografije sina, no ovaj put im je odgovorila Mladen Badovinac Identitet supruge domaćeg glazbenika je nepoznat, a i sinčić se rodio u tajnosti prije više od mjesec dana

Naša najpoznatija plus size manekenka prvi put je postala mama. Usput se svima unaprijed zahvalila na čestitkama i lijepim željama.  

 

Na slici koju je objavila iz bolnice, osim malenog Leona, je i Lucijin suprug Danijel. Danijel i Lucija vjenčali su se u lipnju 2018.

Za prvu godišnjicu braka posvetila mu je emotivnu poruku. 

"Hvala ti za ravnopravan stisak ruke, hvala ti za svaki nježan dodir, za svaki skok u pomoć i pogled koji mi govori više od tisuću riječi. Neka nam ova, toliko posebna, prva godišnjica braka bude ulazak u nove početke. I kad ne uskladimo outfite, znamo koliko smo usklađeni u životu", poručila je tada Lucija svojem suprugu.