Uz najljepše ljubavne pjesme glazbenih zvijezda iz regije Miroslava Ilića i Željka Samardžića završen je drugi dan Rujanfesta! Hrvatski rukometni reprezentativci posjetili najveći regionalni gastro – zabavni događaj!


Kolone vozila, rijeke ljudi, do posljednjeg mjesta ispunjene gastro kuće i zvuci njaljepših ljubavnih pjesama sa Rujan i West pozornice, slika su drugog dana velikog regionalnog gastro – zabavnog spektakla Rujanfesta.

Osvježenje šestog izdanja dva su vrhunska pjevača koja godinama svojim pjesmama slamaju srca diljem regije. Željko Samardžić po prvi je puta stato pred publiku Rujan pozornice i zapjevao zajedno sa tisućama obožavatelja Ja te volim više, Ljubavnici, Sve je moje tvoje te brojne druge hitove.

Još se jedan velikan narodne glazbe Miroslav Ilić predstavio se na pozornici West a oduševljeni fanovi pjevali su u glas Najlepša si kad se smeješ, Pusti me da te volim, Tako mi nedostaješ.

U iznimno bogatoj gastro ponudi uživali su i hrvatski rukometni reprezentativci Lovro Šprem, Filip Ivić, Teo Čorić i Ante Kaleb, sportski trener Radovan Stošić, blogerica Jasmina Bagarić, voditeljica Hana Tabaković, glumac Marinko Leš, ljepotica Iris Rajčić i brojni drugi.

Večeras će na Rujan pozornici nastupiti Dalmatinac Mladen Grdović, dok će publiku na West pozornici zabavljati neponovljivi Neno Belan.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala.

Ulaz na Rujanfest je besplatan do 19 sati, a nakon toga karte za sve koncerte mogu se kupiti na blagani po cijeni od simboličnih 20 kn. Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta možete pronaći na službenoj stranici www.rujanfest.com.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook