Ljubav Angeline i Brada izgledala je poput najljepše ispričane bajke.


Angelina Jolie i Brad Pitt upoznali su se 2004. godine. Iskre su planule na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' u kojem su glumili bračni par. Strast nisu mogli obuzdati iako su tada oboje bili u braku. Angelina je bila udana za američkog glumca Billyja Boba Thortona, a Brad je bio oženjen za glumicu Jennifer Aniston. Uslijedio je neočekivan scenarij. Nije dugo trebalo i poznati hollywoodski ljepotan je zbog fatalne Angeline ostavio Jennifer Aniston.

Brad Pitt i Angelina Jolie (FOTO: Getty)

Bila je to tema koja je sve zanimala, a Jennifer o njoj godinama nije htjela govoriti. Iako je vješto skrivala svoju bol i tugu oko razvoda, Brad i Angelina svoju sreću nisu skrivali od očiju javnosti. Proglašeni su najljepšim ljubavnim parom na svijetu, a rijetko ih se kad moglo vidjeti da nisu zajedno.

OVDJE pogledajte kako se na internetu sprdaju s Angelinom i Bradom.

Brad Pitt i Angelina Jolie (FOTO: Getty)

Njihova ljubav svakim danom je sve više rasla, a kod Angeline su se probudili majčinski instinkti koji su učinili svoje. Iako je Angelina već imala usvojenog Maddoxa iz braka s Thortonom, plod ljubavi Brada i Angeline je njihova posvojena djevojčica iz Afrike, Zahara. Potom su dobili i svoje prvo biološko dijete, Shiloh Nouvel.

OVDJE pročitajte koji su navodni razlozi njihovog razvoda.

Brad Pitt i Angelina Jolie (FOTO: Getty)

Kasnije su posvojili malenog Vijetnamca kojem su dali ime Pax. No, par je odlučio još proširiti svoju obitelj. Uz Shiloh, najpoznatiji hoolywoodski par u srpnju 2008. godine dobio je i blizance Knoxa Leona i Vivienne Marcheline.

Brad Pitt i Angelina Jolie (FOTO: Getty)

Nakon devet zajedničkih godina najpoznatiji glumački i ljubavni par ozakonio je svoju vezu. Vjenčali su se u Francuskoj 2014. godine. Roditeljstvo su uspješno odrađivali kao i svoje karijere. Slavni par vodio je život iz bajke. Sve do prve javne svađe. Koncem 2014. godine uhvaćeni su kako se svađaju na balkonu jednog australskog hotela.

Brad Pitt i Angelina Jolie (FOTO: Getty)

Početkom ljeta prošle godine, mediji su proširili vijest o njihovom razvodu, no očito je par tada uspio spasiti brak. Ovaj puta je istina. Brad i Angelina se rastaju. Glavni uzrok je navodno nedavna svađa oko djece. Angelina je zahtjev za razvod podnijela u ponedjeljak, a kao razlog navela je nepomirljive razlike u karakteru. Također, navodi se da žive odvojeno od 15. rujna.

Čini se da bajke ipak ne postoje.