Farma (FOTO: Dnevnik.hr)
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Lara već cijeli tjedan razmišlja o odlasku iz showa, a manjak hrane, u odnosu na onakav kakav je naviknula, kao i svađe farmera bili su glavni pokretači njezinog odustanka od borbe za pola milijuna kuna.


Budući da je majstor zaključio kako je mol Nove farme bolji od mola Stare, dvoboj će se održati između dvoje farmera sa Stare farme, a prvi duelist je Lara.

„Zbog toga što sam odabrana kao prva duelistica osjećam se jako dobro. Jako mi je drago što su farmeri poštovali moju želju. Mislim da će neki ljudi misliti da sam prelako odustala, ponekad i ja to znam pomisliti, ali opet farma je iskustvo koje se ne može opisati riječima, jednostavno vrijedi probati.“ izjavila je Lari i dodala: „Mislim da sam dosta pametna, pa ako me netko i uzme na znanje, znat ću sigurno nekoliko odgovora, a sada ću vježbati da budem jaka!“

Naime, Lara već cijeli tjedan razmišlja o odlasku iz showa, a manjak hrane, u odnosu na onakav kakav je naviknula, kao i svađe farmera bili su glavni pokretači njezinog odustanka od borbe za pola milijuna kuna. „Htjela sam malo dulje ostati, međutim cijelo vrijeme su neke svađe, intrige i slično i jednostavno ne mogu biti u okruženju gdje se svi svađaju, svi svakoga ogovaraju, i onda još s hranom imamo situaciju da se uvijek užasno dugo čeka na ručak, pa se ručak pretvori u večeru.“ objašnjava Lara.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

U cijeloj toj situaciji nije lako ni njezinom dečku koji se povjerio farmerima da je tu isključivo zbog Lare jer bi osvojeni iznos u potpunosti dao njoj. „Malo mi je teško. Prije sam sjedio na klupi i čekao da ona dođe, a sad naravno nije došla jer u kućici za dueliste. Sad kad dođe kući će biti sama. Nema nikoga osim mene i Sare.“ komentirao je Damir nakon što je Lara postala duelistica. Imunitet koji mu osigurava da ne bude izabran kao drugi duelist dobio je Gordan, već drugi tjedan za redom.

Farmeri Nove farme cijeli dan proveli su slaveći pobjedu, a to je zasmetalo ekipi sa Stare farme. „Ovo je čista provokacija od njih. Mi se nismo tako ponašali. Ovo je baš nekulturno!, kazala je Lara Senadu koji je zaključio: „Sad se grle i ljube, a jutros su svi htjeli ići svojim kućama.“

Koga će Lara izabrati za svog suparnika u dvoboju te hoće li se predomisliti oko svog ostanka, ostaje nam za vidjeti!