Najvažnije žene u svom životu Mate ljubomorno čuva od znatiželjne javnosti. Sve oči stoga su bile uprte u njegovu slatku kćer Katju.


Pjevač Mate Bulić jedan je od najpoznatijih lica domaće zabavne glazbe, a osim toga, iznimno je poznat i u dijaspori. No, njegove mezimice - suprugu Zdenku i kćerke Anu i Katju - u medijima se viđa jako rijetko.

VIDEO Kralj dijaspore otkrio: Stiže prinova u obitelj!

Vezani članci Mate Bulić - 4 Mate Bulić već je mjesec dana u bolnici, o zdravstvenom stanju pjevača sada se oglasio njegov tim Mate Bulić - 7 Mate Bulić zbog koronavirusa završio u bolnici, oglasio se njegov tim: "Prima kisik. Bolest ne bira"

Najvažnije žene svog života Mate ljubomorno čuva od pozornosti fotoaparata. Stoga su sve oči ovog vikenda u Lisinskom bile uprte u njegovu zgodnu kćer Katju i suprugu Zdenku. Podržale su Matu na jednom od najvažnijih koncerata u karijeri.

Katja je plijenila pozornost u raskošnoj ružičastoj haljini. Inače, ona je mlađa kćerka kralja zabave, o kojoj se ne zna skoro ništa. Osim Katje, Bulić ima i stariju kćerku Anu, koja se nedavno udala u Zadru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook