Fanovi su prije nekoliko dana primijetili na jednoj od fotografija 41-godišnje Kardashianke kako ima izraženiji trbuh, no slavna reality sestra negirala je trudnoću.

Galerija


Reality zvijezda Kourtney Kardashian objavila je seriju fotografija u bikiniju na svojim društvenim mrežama ne bi li utišala glasine o njezinoj četvrtoj trudnoći.

Vezani članci Amelia Hamlin - 2 Pretijesni bikini u kojem je pokazala previše uskladila je s upečatljivim stilom svog dosta starijeg dečka Kourtney Kardashian Romantičnom objavom na Instagramu potvrdila vezu s bubnjarom, a tvrdili su da su samo prijatelji

Fanovi su prije nekoliko dana primijetili na jednoj od fotografija 41-godišnje Kardashianke kako ima izraženiji trbuh, no slavna reality sestra sve je negirala. Dok su njezini obožavatelji ushićeno pisali kako jedva čekaju da potvrdi trudnoću, Kourtney je samo rekla kako tako izgleda kada dobije nekoliko kilograma više.

"Rodila sam troje sjajne djece i ovo je jednostavno oblik moga tijela", napisala je. Kourtney s bivšim mužem Scottom Disickom (36) ima sinove Masona (10) i Reigna (5) te kćer Penelope (7).

Najstarija sestra Kardashian navodno je obnovila vezu s modelom Younesom Bendjimom (26) s kojim je prekinula 2019. godine.

Blisko prijateljstvo Lady Di i legendarnog pjevača mnogima je bilo neobično, a evo kako su najradije provodili zajedničko vrijeme