podrška prije svega

Kim se oglasila fotografijom - emotivan trenutak za cijelu obitelj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lamar Odom probudio se iz kome, a sreću su povodom toga sa svijetom podijelile i Kim Kardashian te majka obitelji - Kris Jenner.

Lamar Odom probudio se iz kome i zdravstveno stanje mu se popravilo, čime su oduševljene slavne sestre Kardashian, a najviše njegova donedavna supruga Khloe.

Pogledaj i ovo showbuzz priča o uspjehu Dale su novo značenje riječi slava i dobro unovčile svaki svoj potez, a sve je započelo snimkom seksa tadašnje asistentice Paris Hilton

Presretna Kim Kardashian, koja je u Las Vegas odletjela čim je čula za Lamarovu nesreću, obavijestila je obožavatelje na Twitteru i Instagramu da se Lamar probudio. Usto je objavila predivnu fotografiju sa svoje svadbe, a na kojoj pleše sa Odomom.

'Vjerujem u tebe. Hvala vam za vaše molitve. Lammy - sretna sam što smo te Kendall i ja uspjele nasmijati danas. Bog je dobar', napisala je Kim. Sreću zbog vijesti podijelila je na Instagramu i Kris Jenner.

 

I have faith in you. I believe in the power of prayer and positive energy! Thank you all for your prayers! Lammy- I'm so happy Kendall & I could make you smile today! God is good!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene