Jennifer Lopez provela je petak na plaži s prijateljicom i odradila je meditaciju, a potom se posvetila poziranju za fotografije.

Galerija


Jennifer Lopez već je mnogo puta pokazala da su godine za nju samo broj jer iako je prošli mjesec proslavila 51. rođendan, pjevačica i glumica ima tijelo kakvo bi poželjele mnoge žene. 

Vezani članci Jennifer Lopez U 52. godini pokazala rezultate redovitog vježbanja i tijelo za poželjeti, čak i na paparazzo fotkama izgleda savršeno Jennifer Lopez Njezina guza vrijedi 27 milijuna dolara, a to nije jedini dio tijela koji je dodatno osigurala i unovčila

Lopez je u petak viđena na plaži u u luksuznom ljetovaištu Hamptons u New Yorku na koju je stigla na biciklu. Jennifer je bila u potpuno prirodnom izdanju bez šminke u tajicama, bijeloj majici koja je otkrivala njen trbuh i tenisicama. 

Pjevačica je sjela na pijesak u turski sjed s prijateljicom i prepustile su se meditaciji na neko vrijeme. Nakon toga su prošetale i Lopez se posvetila poziranju za fotografije. Jenniferina prijateljica je spremno okidala slike dok ona nije bila zadovoljna, a napravile su i selfie. Nakon odrađenog fotografiranja, vratila je crnu zaštitnu masku na lice. 

Kako su pisali strani mediji ranije, pjevačica toliko uživa sa zaručnikom Alexom Rodriguezom i djecom u Hamptonsima da su u potrazi za kućom. Par, koji je dogodio vjenčanje zbog koronavirusa i ne uzrujava se zbog toga, nedavno je viđen u New Yorku.

Jennifer je tada privukla pažnju svojom luksuznom "šalicom za kavu" optočenom kristalima čija se cijena, prema pisanju stranih medija, kreće od 10.000 do 20.000 dolara. Pjevačica ne pije kavu, no vjerojatno je u njoj neki čaj ili voda budući da je Lopez posvećena zdravom načinu života i često vježba. 

Lijepa Franka u donjem rublju uputila snažnu poruku i dobila brojne komplimente: "Najdivnija"