GRAĐANI ISKORISTILI PRILIKU

Izvrsna energija na Aktivnoj Hrvatskoj u Vodicama!

PR PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR PR PR +0 PR Galerija

Stotinu građana i ovu je subotu iskoristilo za redovnu tjelesnu aktivnost. Vodeći hrvatski sportsko – edukativni projekt Aktivna Hrvatska i ovog je proljeća odradio novi trening Fokus point u Vodicama.

Gradonačelnica Nelka Tomić te zastupnica u Hrvatskom saboru Branka Juričev Martinčev predvodile su brojne vježbače i vlastitim primjerom pokazale kako svakodnevno dio vremena moramo odvojiti za tjelesnu aktivnost. Predsjednica RH Kolinda Grabar – Kitarović pokroviteljica je ovog projekta, a vježbače je na početku pozdravio njezin osobni izaslanik vaterpolist HAVK Mladost i hrvatski reprezentativac Antonio Petković.

“Pozivam sve građane Hrvatske na redovnu tjelesnu aktivnost. Podaci govore da se mijenjamo na bolje, no još uvijek nismo dovoljno svjesni koliko nam redovno vježbanje može unaprijediti kvalitetu života!“ – izjavio je Antonio Petković.

Ovog puta odrađen je trening Fokus point pod vodstvom trenera Marijana Kraljevića iz studija Asje Petersen. “Vježbači su izvrsno prihvatili i odradili trening koji je naglasak stavio na pametan i siguran pokret te je na taj način povećana sama učinkovitost. Trening je namijenjen svim dobnim skupinama, a građani će naučene elemente moći svakodnevno primjenjivati u vlastitoj redovnoj tjelesnoj aktivnosti!” – izjavio je Marijan Kraljević. Uz njega u Vodicama su vježbače educirali i kineziolozi Lukrecija Dragić i Patrik Kramarić. 

Stručni partner Hrvatska liječnička komora mjerila je indeks tjelesne mase te vršila edukaciju iz područja zdravlja. Trening u Vodicama održao se u suradnji s gradom Vodice i Turističkom zajednicom grada Vodica, a program je vodila Renata Sopek. 

„Drago mi je da je Aktivna Hrvatska četvrti put u Vodicama. Mi smo sportski grad što pokazuje i uvijek do posljednjeg mjesta ispunjen Trg hrvatskih mučenika. Tjelesna aktivnost nam pomaže prvenstveno u prevenciji bolesti, ali i daje osjećaj sreće i zadovoljstva!“ – izjavila je Nelka Tomić, gradonačelnica Vodica.

PR PR

Svi prijavljeni vježbači dobili su majice generalnog partnera HEP-a, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možemo sve. Tosama je poklonila zanimljive promo artikle, a Kotanyi zdrave začine. Merkur osiguranje je nakon treninga vježbače osvježili zdravim Merkur smoothijem, a Decathlon je iznenadio poklonom. Partneri projekta su Biotrening, Definicija Hrane, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinika Vaš pregled.

idući trening Aktivne Hrvatske je u Korčuli u subotu, 15. lipnja u 18 sati kod Spomenika. Za trening se možete prijaviti putem službene web stranice projekta: www.aktivnahrvatska.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene