Glumac Sullivan Stapleton novinarki IN Magazina Ivani Nanut otkrio je detalje iz privatnog, ali i poslovnog života.


U ponedjeljak, 17. listopada, Doma TV počinje s emitiranjem serije 'Šifra zločina' koja je u Americi postigla najveću gledanost kao nova serija u udarnom terminu, a već ove srijede gledatelji IN magazina imaju priliku pogledati intervju s glavnim glumcem ove hit serije, Sullivanom Stapletonom. U središtu radnje serije ''Šifra zločina'' je istetovirana bezimena djevojka, Jane Doe. Nakon što je policija pronađe zapakiranu u putnu torbu usred Times Squarea u New Yorku, otkrivaju istetovirano ime FBI-eva agenta na njezinu tijelu. More tetovaža na njezinu tijelu otkriva se kao niz uputa i misterija koje Jane mora razriješiti uz pomoć agenta. U tom pothvatu ne pomaže činjenica da se Jane ne sjeća ničega prije svojeg misterioznog pojavljivanja na središnjem njujorškom trgu. Jane Doe glumi Jaimie Alexander, a agenta FBI-a utjelovljuje glumac Sullivan Stapleton.

Vezani članci Endi Schrötter- 2 S 13 godina nas je oduševio u Supertalentu, a 10 godina kasnije Endi je plesačka zvijezda regije Goran Čipčić - 1 Novi izazovi za kandidate jedinstvenog projekta "Startaj Hrvatska": Evo kako su prošli prvi susreti s kupcima!

 

Novinarka IN magazina Ivana Nanut razgovarala je upravo sa Sullivanom, koji je za potrebe serije sam svoj kaskader. 'Šifra zločina' snima se u New Yorku, gdje Stapleton trenutačno živi, a sam glumac kaže kako nema previše sličnosti s likom kojeg glumi, jer za razliku od njega, on ima smisla za humor. Stapleton je prošle godine u Hrvatskoj snimao film 'The Lake' u režiji slavnoga Luca Bessona, a tom prilikom posjetio je i Hvar gdje je uživao u ribljim delicijama, ali i izlascima. Ovaj 39-godišnji Australac proslavio se ulogom u filmu '300: Rise of an Empire', a Ivani Nanut otkrio je kako je za potrebe snimanja tog epskog spektakla doveo svoje tijelo do savršenstva. Govorio je i o teškoj nesreći koju je doživio na Tajlandu zbog koje je bio u komi, kako je započeo svoju glumačku karijeru, te koji mu je bio prvi angažman sa samo 11 godina.

Gledatelji imaju priliku doznati više u intervjuu kojeg je glumac dao samo za IN magazin, u srijedu, 12. listopada na Novoj TV!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.