Tijekom 2016. godine događale su se velike ljubavi, bračni brodolomi, ali i značajni preokreti u karijeri.


Protekla 2016. godina bila je zaista turbulentna. Dogodile su se velike ljubavi, razvodi, ali i igre toplo - hladno Danijele Martinović i Petra Graše po pitanju njihova mogućeg vjenčanja. Nakon što je Grašo 2015. najavio skoro vjenčanje s Danijelom, ona nas je 2016. iznenadila hladnim tušem. ''Zapravo stvar vam je vrlo jednostavana. Mi vam se nećemo ženit i to je naša konačna odluka'', izjavila je Danijela Martinović. 

2016. je bila i godina važnih obljetnica. Desetu godišnjicu ljubavi proslavili su Jole i supruga Ana. Punih trideset godina braka proslavili su glumci Anja Šovagović Despot i njezin suprug Dragan. Oženili su se nakon samo četiri dana veze, i to u tajnosti, i šokirali obitelj i prijatelje. Ljubav su okrunili s dvoje djece. ''Mislim da je tajna u tome da se volimo'', otkrila je Anja Šovagović Despot.

Anja Šovagović i Dragan Despot (Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL)

Mnogi poznati su u 2016. napravili zaokret u karijeri. U svojoj aktovci odvjetnik Čedo Prodanović, osim sudskih spisa, nosi ploče i CD-e. Jedan od najzaposlenijih hrvatskih odvjetnika postao je DJ. Vodi radijsku glazbenu emisiju te pušta omiljene pjesme iz svoje fonoteke.  Alen Vitasović je odlučio reći ne pjevanju i posvetiti se poljoprivredi. Iako još nije nabavio traktor, motiku ili neku drugu opremu, ozbiljno razmišlja da postane poljoprivrednik. Nastupi su mu navodno dozlogrdili.  'Mene je strah kad se sjetim, tek sam vidim šta sam proživljavao. I ružnih i lijepih stvari'', rekao je

Iako se još uvijek bavi skokom u vis, Blanka Vlašić 2016. će pamtiti po brojnim promjenama. Jedna od najboljih hrvatskih sportašica progovorila je o depresiji i vjeri koja ju je spasila. ''Za ljubav se uvijek ima vremena i sigurno kad dođe onaj gospodin pravi će se itekako naći dovoljno vremena za njega.'', rekla je Blanka Vlašić. Najveća drama 2016. uslijedila je nakon što je u javnost dospjela vijest o ponovnoj borbi s teškom bolešću Ivana Klasnića. Sjajni nogometaš pun je optimizma i energije, iako po treći put u deset godina treba novi bubreg. ''Ja sam znao kad sam napravio drugu transplantaciju da opet moram još jednu transplantaciju napraviti i očekivao sam sigurno da će duže trajati druga transplantacija, ali to je život i ne mogu to promijeniti'', rekao je Ivan Klasnić.

Ivan Klasnić (FOTO:DPA/Pixsell)

Što se još događalo u turbulentnoj 2016., pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.