Blagdanski ugođaj

Marija Miholjek ima dodatan razlog za slavlje na Božić, a i Frano Ridjan je u iščekivanju najljepšeg poklona

Marija Miholjek Marija Miholjek Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan Marija Miholjek Igor Mešin i Siniša Ružić Mustafa Nadarević Janko Popović Volarić, Marija Miholjek, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek Slavko Sobin, Elizabeta Brodić, Momčilo Otašević Petar Pereža, Frano Ridjan, Saša Kopljar Renata Končić Minea Mia Kovačić +0 Ivana Paradžiković Galerija

Lampice, božićni ukrasi, miris božićnih kolača - blagdanski ugođaj već se naveliko osjeti u zraku. Ovo vrijeme idealno je za klizanje, a u tome su se okušala i brojna lica Nove TV.

Prava zimska atmosfera vladala je na snimanju božićnog videospota Nove TV. Neki su se okušali u novim ulogama, a neki su morali pripremiti klizaljke. Zabave, uglavnom, nije nedostajalo.

''Veselim se što smo na ledu i što se kližemo, to dugo nisam radila stoga držimo fige da ne padnem'', rekla je Mia. 

''Ne znam, vidjet ćemo koliko će biti padova večeras, mislim da će kolege to uredno bilježiti, ali mislim da ću se održati nekako na nogama'', zaključio je Petar Pereža. 

Minei je Božić jedan od najdražih blagdana. 

''Privatno je meni Božić jedan od najdražih blagdana, naravno osim Uskrsa, ali Božić tu ima malo onako crticu prednosti, odmalena imamo neke svoje rituale, ja i dan danas sa roditeljima kitim bor. Okupimo se svi prvo kod njih, iako smo se svi osamostalili brat i ja, ima svoju familiju, ali nekako svi se okupimo i vlada jedno posebno raspoloženje'', priča Minea

Pahulje, lampice, jelka te mnogo ljubavi i dobrote - pa tko ne bi volio Božić. Nekima je ovaj dio godine poseban jer slave i rođendan.


''U vrijeme blagdana ima puno toga čemu se veselim, ono što je najvažnije od svega to je nekako lijepo, opušteno vrijeme s obitelji i s prijateljima, ovakav prekrasan božićni ugođaj kakav je i ovdje, ono što je najbitnije da mi je na sam Božić i rođendan tako da je sve to skupa dvostruko i stvarno vrijeme u kojem uživam'', otkrila nam je Marija Miholjek. 

Ovaj Božić će i voditelju Supertalenta biti poseban - upravo tad očekuje rođenje drugog sina pa će božićne pripreme malo pričekati.

''Supruga je pošteđena svih vrsta priprema, iako se ne da, ona je moja majstorica za sve tehnike uređivanja i privređivanja i pravljenja božićnog duha, ali ima opravdanje, treba donijesti Ridjana juniora broj dva, pa onda vjerujemo da ćemo biti ili u rađaoni ili možda kući čekati zadnji tren, zadnji koji kolač, pa će bit kuc kuc, ja bi isto s vama'', priča Frano Ridjan

Za mnoge je predbožićno vrijeme omiljeno doba godine. I dok su neki već počeli uređivati dom i kititi jelku, drugi ipak čekaju Badnjak za to.

''Njegujemo tradiciju, selo može izumrijeti ali običaji nikada. Trgovine izbjegavam, pogotovo u ovo vrijeme i dugo već imamo u obitelji običaj odnosno pravilo da se ne darujemo, da nema ono šopingiranja luđačkog, kupovanja stvari samo zato. Ja već imam poklone pripremljene za sestru i mamu pa jedno pola godine'', otkrila je Ivana Paradžiković. 

Blagdansko vrijeme je i vrijeme za brojne delicije, a ako pitate naše zvijezde, mamina kuhinja je uvijek najbolja.

''Prepuštam u sigurne mamine ruke. Ja uvijek sve prepuštam u sigurne mamine ruke jer samo je jedna mama. Obožavam mamine sve delicije, s obzirom da je moja mama Slavonka, ja sam to stop puta znala reći, ja sam toliko ponosna na nju zato što ona toliko dobro kuha, što se vidi po meni'', kaže Renata Končić Minea.

Mnogo razloga za slavlje ove godine je imala Maja Šuput.

''Znaš što, ove godine sam odradila ozbiljne stvari tako da za 12 mjesec nemam više nikakvih želja. Ove godine sam odradila mega djevojačku i mega svadbu, mega 40-ti rođendan, eto sve što je nekako poslovno išlo je bilo sjajno, privatno su se ispunile gotovo sve želje, valjda još jedino treba biti beba, ali sumnjam da mi to može djed Božićnjak poslati'', šali se Maja Šuput. 

No najvažnija želja jest zapravo biti s obitelji. Okupite oko sebe svoje najdraže i blagdane počnite živjeti već danas, uz bogat program Nove TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Sacha Baron Cohen i Isla Fisher (Foto: Profimedia) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) +0 Isla Fisher (Foto: AFP) Celebrity Sjećate ga se kao blesavog lika sa škembicom i dlakavim prsima, no glumac je postao mišićavi komad

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene