već 14 godina

Evo zašto se naši glazbenici vraćaju omiljenom festivalu bez nagrada: "To kao da si me s lanca pustio!"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: CMC festival u Vodicama - 12 In Magazin: CMC festival u Vodicama - 11 In Magazin: CMC festival u Vodicama - 10 In Magazin: CMC festival u Vodicama - 9 In Magazin: CMC festival u Vodicama - 8 In Magazin: CMC festival u Vodicama - 7 In Magazin: CMC festival u Vodicama - 6 In Magazin: CMC festival u Vodicama - 5 In Magazin: CMC festival u Vodicama - 4 In Magazin: CMC festival u Vodicama - 3 +2 In Magazin: CMC festival u Vodicama - 2 Galerija

Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Indira, Željko Bebek samo su neki od glazbenika koji će početkom lipnja nastupiti na festivalu u Vodicama. 40-ak izvođača iz Hrvatske i regije sprema se za ovaj veliki glazbeni događaj. Kako izgledaju pripreme i što se sve događa iza pozornice, otkriva Julija Bačić Barać.

Zašto se glazbenici rado vraćaju na festival u Vodicama, i to već 14 godina? Nema nagrada, svi pjevaju svoje nove pjesme, a prilika je to i da se na jednom mjestu okupi estrada.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

"Ja sam ipak malo prošao tih festivala previše i umoran sam od toga, a ovo mi je super. Festival na koji redovito idem godinama i uvijek je dobra reakcija", otkrio je Jasmin Stavros.

"Bude super. Pogotovo ja kao jedna mama koja ne izlazi vani, to kao da si me s lanca pustio", priznala je Ivana Kovač.

"Ne samo zbog glazbe i zbog Vodica kao grada koji je krasan domaćin, nego druženja s kolegama i kolegicama, autorima", dodao je Željko Bebek.

10. i 11. lipnja u Vodicama susret s publikom svi jedva čekaju nakon dugog razdoblja bez koncerata.

"Ovo je bio jedan od najtežih perioda u mom životu. Nema koncerata, nema donacija, nitko ti ne plaća ništa, država ništa, ti si osuđen sam sebi. Ja sam rekao ako ovo ovako nastavi, morat ću ići u ribare", priznao je Stavros.

Staki ipak neće u ribare jer nastupi se vraćaju, a za vodički festival već su spremne pjesme.

"Bit će toplo, bit će ljeto, bit će veselo. Jedna prava ljetna rasplesana pjesma", najavio je Mario Regelja.

"Ovo nam je prvi put da smo na festivalu, nadam se dobrim reakcijama", najavile su Slavonske lole.

Slavonske lole nastupit će s pjesmom "Fajrunt", a ženski dio ove festivalske ekipe već priprema i stajlinge.

"Nemam nikog u svom timu, ja sam svoj tim po pitanju svega, a i kad je riječ o tom fizičkom već sada ja to planiram u što ćemo se obući plesačice i ja", kaže Maja Bajamić.

Željko Krušin Kruška na pressici najave festivala pojavio se još mršaviji. Kaže, smršavio je čak 36 kilograma.

"Sad sam negdje na kilaži onoj koju sam imao kad sam se profesionalno bavio rukometom, znači na 95 kilograma negdje. Nevjerojatno koliko se bolje osjećam preporučio bih to svakom", poručio je Željko.

40 izvođača iz Hrvatske i regije i ove godine priredit će pravu glazbenu feštu u Vodicama, jedva čekamo!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene