Neke su šokirale!

Provokacije na crvenom tepihu: Zvijezde koje se nisu libile pokazati gotovo sve!

Angelina Jolie, Bella Hadid, Ella Dvornik (Foto: Getty, Instagram) Angelina Jolie, Bella Hadid, Ella Dvornik (Foto: Getty, Instagram) Getty, Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Najseksepilnija izdanja zvijezda na crvenim tepisima (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Angelina Jolie, Bella Hadid, Ella Dvornik (Foto: Getty, Instagram) Jennifer Lopez - 5 Maja Šuput (Foto: Instagram) Angelina Jolie (FOTO: Profimedia) Judita Franković (Foto: John Pavlish) +0 Najseksepilnija izdanja zvijezda na crvenim tepisima (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija

Kad su u pitanju glamurozna događanja, većina zvijezda odluči se za klasične svečane haljine. No ima i onih koje nije strah riskirati pa nas iznenade nečim nepredvidivim. Pogledajte dosad najseksepilnija izdanja zvijezda na crvenim tepisima.

Kada su u pitanju glamurozna događanja većina zvijezda odluči se za klasične svečane haljine. No ima i onih koje nije strah riskirati pa nas iznenade s nečim nepredvidivim. Pogledajte dosad najseksipilnija izdanja zvijezda na crvenim tepisima.

Pogledaj i ovo Ibrica Jusić Ništa nije bilo teško Kojim su se poslovima bavili poznati Hrvati prije slave: "Sjećam se prve prakse, kruh sam prodavala"

Bella Haddid u modu je na crvenom tepihu uvela haljine s vrtoglavim prorezima. Prvo je 2016. podijelila javnost, pokazavši kako ispod seksipilne haljine ne nosi ništa. A prošle godine se kroz izrez, naziralo donje rublje.

Bellin primjer slijedila je Ella Dvornik. Na Sarajevo film festivalu odjenula je haljinu Matije Vuice te pokazala vitke noge i tetovažu.

Pokraj ovih izreza, onaj Angeline Jolie, koji je 2012. podigao prašinu na Oscarima, doima se i više nego čedno. Očito se s godinama granica onog što smatramo primjerenim - opasno pomiče.

Matija je pravi majstor za haljine koje golicaju maštu promatrača. Pa evo što kaže koliko otkriti, a koliko pokriti - želimo li pritom izgledati sofisticirano.

O nastanku trenda provokativnih haljina možemo govoriti kada se Jennifer Lopez 2000. na Grammyjima pojavila u Versace haljini. Na višu razinu - pokazivanje grudi odvela je Rihanna.

Grudi je na domaćem crvenom tepihu pokazala glumica Iskra Jirsak, i to u haljini Ivice Skoke.

Iznenaditi nas na crvenom tepihu Maji Šuput uistinu nije lako. Naime, pjevačicu smo već vidjeli u nevjerojatnim izdanjima, no ove godine uspjela je šokirati.

Punih pet godina ranije, slična provokativna haljina, u zvjezdanu orbitu izbacila je glumicu Jamie Alexander.

Da je u izazovnoj haljini moguće izgledati sofisticirano, dokazala je glumica Judita Franković. Envy Room zaslužan je za činjenicu da duboki dekolte nije pokazao više nego što je trebao.

Sa sve češće bizarnim kreacijama modnih kuća, ne možemo se oteti dojmu, kako moda postaje samoj sebi svrha. Jer nam često nije jasno tko bi ovakvo nešto uopće odjenuo. A kamoli platio desetke tisuće eura.

Da crveni tepih trpi svašta, dokaz je i ovo pojavljivanje Rose McGowan na MTV-ijevim nagradama prije dvadeset godina. Fotoreporterima je pozirala, usudili bismo se reći, manje-više gola. Vjerojatno nije ni slutila da će započeti trend. Jer nakon nje u sličnom izdanju svjetske naslovnice obišla je i Amber Rose.

Pokazivanje stražnjice na crvenom tepihu očito je postao standard. Jer prošle godine na Met Gali pokazale su ih Madonna, koja nije nikog iznenadila, te Kendall Jenner.

Madonna je tom prigodom jedva govorila jer je na zubima nosila nakit. Nadamo se da njezin primjer neće slijediti brojni influenseri. Ali sjetimo li se one Alberta Einsteina kako su samo dvije stvari beskrajne - svemir i ljudska glupost, tko zna čega ćemo se još nagledati na crvenom tepihu.

Sve detalje pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene