Sve smo pobrojali

Nisu trebali raditi NIŠTA - Ove zvijezde rođene su BOGATE!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Većina svjetskih zvijezda do slave je prošla trnovit put. No kao i u svakoj priči, postoje iznimke...

Angelina Jolie jedna je od sretnica koja se za svoju filmsku karijeru nije trebala previše mučiti. Rođena je u obitelji bogatih glumaca, Jona Voighta i Marcheline Bertrand, koji su već u vrijeme njezinog rođenja bili uspješni. Danas se bogatstvo glumice procijenjuje na dvjestotinjak milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Gerard Butler (Foto: Instagram) Vatreni užas Domovi svjetski slavnih zvijezda spaljeni do temelja: ''Molite se, shrvani smo''

Sirote male bogatašice: Ove ljepotice ne znaju kud bi s novcem

Jedan od sretnika je i glazbenik Robin Thicke. S 15 milijuna dolara koje je naslijedio od uspješnih roditelja pristup najboljim studijima i vrhunskoj produkciji bio mu je na raspolaganju od samog početka.

Da sve zvijezde koje su bogate postale rođenjem ne potječu iz glumačkih obitelji dokazuje glumac Paul Giamatti. Njegov otac bio je profesor na Yaleu, a kasnije i predsjednik tog uglednog sveučilišta. Odrastajući u uglednoj obitelji Giamatti je imao pristup obrazovanju u ponajboljim školama pa je vlasnik diplome i magisterija s Yalea, a njegovo bogatstvo procijenjuje se na 25 milijuna dolara. Dokazuje to i primjer glumca čije filmove tako često gledamo u božićno doba. Obiteljsko stablo Chevy Chasea seže do 1600-ih, a bogatstvo su stekli izdavanjem časopisa i knjiga. Uvelike mu je pridonijela i činjenica što je njegova mama usvojeno dijete milijardera Corneliusa Vanderbilta Cranea.

Iako nam je Psy plešući u svog Gangnam stilu djelovao poprilično šašavo otkvačenim videom inkasirao je 25 milijuna dolara. Međutim i da nije radio uz oca koji je bio predjednik uspješne južnokorejske kompanije i majku vlasnicu restorana sigurno ne bi propao.

Slično financijsko zaleđe imao je i frontment popularne grupe Maroon 5. Adam Levine činjenicu da je danas jedna od najbogatijih tv zvijezda duguje i ocu Fredu osnivaču uspješnog lanca trgovina. Zahvaljujući obiteljskom bogatstvu završio je u jednoj od najprestižnijih škola u Los Angelesu gdje je susreo još dva člana benda. Moguće je da je upravo to bio slučaj s Lady Gagom. Kćer uspješnog poduzetnika koji se obogatio instalirajući internet hotelima i restoranima omogućio je ekstravagandnoj pjevačici nasljedstvo od 190 milijuna dolara.

Sa srebrnom žlicom u ustima rođena je i pjevačica Taylor Swift. Uz majku financijskog savjetnika u uglednoj američkoj tvrtci i uspješnog oca koji je između ostalog osnovao i izdavačku kuću u kojoj je Taylor prvi izvođač zaraditi 105 milijuna dolara zasigurno joj je bilo kudikamo lakše.
I Miley Cyrus, pjevačica koja razmaženim ponašanjem često dobiva naslovnice širom svijeta, rođena je u uspješnoj obitelji. Njezin otac je Billy Ray Cyrus autor pjesme Achy Breaky Heart koja je prodana u gotovo milijun i pol primjeraka. Domaće zvijezde tvrde kako je uspješan roditelj dodatan motiv da ostvarite uspješnu karijeru.

I stigli smo do zvijezde koja je iza sebe imala najdeblje obiteljsko nasljeđe. Glumica Julia Louis - Dreyfus koju znamo iz popularne serije Seinfeld teška je nevjerojatne 3 milijarde dolara. Njezina obitelj obogatila se 1800-ih kada su osnovali tvrtku za pružanje usluga i prijevoz. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene